Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x-father Pozorovatel
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 9:01 am Předmět: Ruení detekory Cobra atd... |
|
|
Jaký máte zkusenosti s FP podobnýma detektorama?
Nedavno se me stalo, ze cca 50m zamnou najelo na silnici z vedlejsi auto a hned me hlasila V1 dost silny signal zezadu. Hned jsem mel podezreni na to auto. Bylo to ve meste. Necha jsem ho aby me trochu dojel a V1 zacala hlasit dokonce dalsi dva signaly zepredu. Protoze sem si vsim neceho na skle, tak sem ho nechal predjet a mel nejakej AR co tam tak nejak divne visel, asi Cobra 7000?
Kazdopadne me prekvapilo, jak silnej signal to dokazalo produkovat, protoze V1 to detekovala jeste na cca 100m. |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 10:03 am Předmět: |
|
|
x-father,
levné detektory takhle běně "prasí" pásmo...
To je taky důvod, proč je v pásmu Ka sníena citlivost na frekvencích pod 34 GHz.
V ČR se vak kvůli shodné frekvenci s RAMERem útlum (odruení) Ka pásma pouít nemůe...
Některá auta pouívají Ka radar k hlídání mrtvého úhlu. (např. Audi Q7, Audi side assist). |
|
Návrat nahoru |
|
|
x-father Pozorovatel
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
To byla silena popelnice z doby, kdy o hlidani mtveho uhlu jeste neikdo ani neslysel :-)
Urcite vysilal ten jeho "detektor". Nekde jsem tady videl videa cobry 7000 a ta presne tak divne "visi" za drzak ze skla. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
bezna vec.. v1 velmi dobre detekuje cobry (skusane len s ka false alarm guard off) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|