Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 7:28 am Předmět: Polícia nedáva pokuty, nemá nové eurobloky |
|
|
SITA | 7. januára 2009 22:01
Za menie priestupky vodiči u týdeň nemusia plati pokuty, strácovia zákona im namiesto toho len dohovárajú. Ako informovala TV Markíza v Televíznych novinách, dôvodom sú chýbajúce eurobloky. Zatiaž ich nedostali tátni ani mestskí policajti a slovenské bloky u stiahli z obehu.
Bez pokuty sa zaobídu len menie priestupky, ako napríklad jazdenie bez svetiel či bez bezpečnostných pásov.
Vánejie vak bude polícia riei v rámci správneho konania, teda na dopravných inpektorátoch. Nové pokutové bloky s hodnotami v eurách dostanú policajti u budúci piatok.
http://spravy.pravda.sk/policia-nedava-pokuty-nema-nove-eurobloky-fiq-/sk_domace.asp?c=A090107_220154_sk_domace_p23 _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá leden 16, 2009 11:47 pm Předmět: |
|
|
Jaké jsou od nového roku na SK pokuty za pouívání anitradaru (detektoru)? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: so leden 17, 2009 10:23 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Jaké jsou od nového roku na SK pokuty za pouívání anitradaru (detektoru)? |
To uz se tam od novyho roku nesmi vozit detektor?
Ja jel z Tater a vesele RXko na okne a jeste jsem se na ne usmival, kdyz jsem jel soubezne vedle nich :-) _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: so leden 17, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
novy sadzobnik pokut zatial neni ale poculi sme ze sa uvazuje nad pokutou 800euro.. ano zakon plati od 1.2.2009 .. viz link od abela
no a mimochodom uz maju aj nove bloky  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so leden 17, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
Aha, dik, takze tam 30.1. s prenoskou hrde vertikalne u zrcatka a druhou 975e na Snaila, zpet radeji s prenoskou horizontalne na pristrojovce, nebo radeji jen s jednou pevnou sadou klasicky....  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|