Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
matty1 Kolemjdoucí
|
Zaslal: út listopad 28, 2006 7:07 pm Předmět: Koupě přes Ebay |
|
|
Nevim, jestli se tady tim uz nekdo zabyval, ale sli byste do koupe V1 pres Ebay? Spis mi jde o to, jestli to bude dobre behat v CR, kdyz to je z USA, ackoliv to ma EU rezim...? Pres Ebay se totiz da poridit za velmi dobrou cenu. Diky za pripominky.[/b] |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zibby Admin
|
Zaslal: út listopad 28, 2006 7:25 pm Předmět: |
|
|
spí ne funkčnosti v čr bych se obával samotné koupě z ebaye. Je to sázka do loterie... Nejvýhodnějí nabídky mají logicky větinou prodejci s krátkou historií nebo s horím ratingem. Kamarád přiel o 200 Eur a to bylo u prodejce dokonce se shopem, sídlící v německu. Po roce jsme zatím nedostali nic ani z "ebay standard purchase protection programme" který slibuje vrácení určité částky v případě, e Vás někdo na ebayi obere.
Sám jsem udělal tucet drobných nákupů a bohuel, narazil jsem a v případě téhle velké částky. o nákupu V1 z ebaye jsem uvaoval taky, ale to riziko mě zatím odrazuje |
|
Návrat nahoru |
|
|
Honza130 Pozorovatel
|
Zaslal: út listopad 28, 2006 7:35 pm Předmět: |
|
|
no nejlepí je mít známýho v USA a koupit přímo od V1 . Já u na něj čekám ... jinak já se teď chystám koupit přes ebay.com HID přestavbovou xenonovou sadu tak snad dopoadnu dobře... je to přímo od prodejce, není to aukce, je to new.. _________________ ValentineOne 3.863 vertikálně |
|
Návrat nahoru |
|
|
dort Člen klubu
|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 3:18 pm Předmět: |
|
|
je to vdy jen kompromis, prostě nekupuj to nejlevnějí co je a předevím se podívej na RATING prodejce a na to kolik ji uskutečnil obchodů. pak není problém si objednat např. notebook za cca 35k, pravda byly nabidky i za 30, ale tam bylo jen par obchodů |
|
Návrat nahoru |
|
|
|