Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bubo bubo Kolemjdoucí
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 5:39 pm Předmět: Beltronics STi-R |
|
|
Čaute děcka.
Řeím takový problém. Uvauji o detektoru, ale nechce se mi ho pořád sundavat z čelního skla při kdém nákupu a navíc jezdíme i po okolních státech, kde jsou tuím nelegální, proto bych raději rovnou pevnou sadu ne přenosný detektor. Jsem často v USA a mám tam i ségru a tak se samozřejmě nabízí monost dovozu výrazně levnějích detektorů otamtud. Nastudoval jsem si stránky prodejců i maximum z tohoto fór a myslím, e jsem pochopil rozdíly mezi českými a US radary a asi i rozumím, co je to superwide Ka a potřebě pouívání pouze 34 a 34.3 GHz v ČR.
Nerozumím ale, proč na některých stránkách je psáno, e i Beltronics STi-R je potřeba upravit pro evropský pouití, kdy se dají v STi-R zapnout právě pouze tyto frekvence potřebné pro ČR?
Samozřejně nemám výhodu dvouleté záruky, ale pouze jednoleté, ale vzhledem k výe popsaným kontaktům i mým častým pobytům v US by reklamace tam nebyl problém.
Je nutnost evropský úpravy STI-R pravda anebo se to chybně přepisuje od ostatních detektorů?
Ségra říkala, e v US je aktuálně ve výprodeji k sehnání za cca 500-600$ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bubo bubo Kolemjdoucí
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
Nikdo nic?
Buď s STI-R nemá nikdo ádné zkuenosti a to se mi nechce moc věřit, protoe na youtube jsou videa i z českých končin, anebo místní prodejci mají dlouhé prsty a vichni, kdo vědí, taktně mlčí, take vyvozuji, e daný detektor funguje v ČR bez problémů, pouze se nehodí to říkat nahlas.
Ve čtvrtek odlétám do US, take ho koupím a vyzkouím. Dám vědět, jestli bude fungovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
...jestli to nebude tím, e tady je o STI-R jedno samostatné dlouhé vlákno ;-) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bubo bubo Kolemjdoucí
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | ...jestli to nebude tím, e tady je o STI-R jedno samostatné dlouhé vlákno ;-) |
dej si facku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:20 pm Předmět: |
|
|
K STi - někdo někde psal, e pro evropu jsou odstraněné nějaké filtry, ale jiní tvrdili, e to není pravda. Take si vyber.
Nicméně sám přiznává, e nákup v US má svoje nevýhody, zejména u el. přístrojů, které jsou celkově náchylné k poruchám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:29 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | shwaara napsal: | ...jestli to nebude tím, e tady je o STI-R jedno samostatné dlouhé vlákno ;-) |
dej si facku  |
plác taky letí jeden lepák ode me...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bubo bubo Kolemjdoucí
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:37 pm Předmět: |
|
|
Něco k tématu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út listopad 17, 2009 12:26 am Předmět: |
|
|
Fackujou mě, protoe jsem si to spletl s 975e... pevná jako pevná  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |