|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 9:23 pm Předmět: To dneska byla cesta domu!! |
|
|
Dneska jsem se za volantem opravdu nenudil...
http://www.youtube.com/watch?v=E4EW_KXrPPs
PS: U tretiho videa jsem s nim zavodil a dostal jsem ho, ale kamera bohuzel toto nezachytla, mel jsem plno oznacenych zaznamu a tento jsem uz nenasel, skoncilo to prave nevhod...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:52 am Předmět: Re: To dneska byla cesta domu!! |
|
|
gebič: Noooo pěkný Pátek byl docela na úlovky bohatej. Já jel v pátek nach Pilzen a taky cesta podobná té tvojí. Kdy jetě něco najdu v paměti kamery, tak to sem taky hodím.
Malinkou nevýhodu kamery vidím, e obraz jakoby oddaluje, take to nevypadá větinou tak dramaticky jak to ve skutečnosti bylo co mi určitě majitelé ADR potvrdí...jinak ale rybí oko které tento oddalující efekt dělá je velkou nutností pro čučení do stran co zasejc naopak vítám.
No ale ta dodávka, kdy u i na videu to vypadá, e tě skoro odstrčila, tak to museli být asi milimetříky co? _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky)
Naposledy upravil LUB dne po srpen 03, 2009 11:38 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
Bylo to cca pul metr... Kamerka malinko zkresluje, ale u te prvni situace, to bylo skutecke par cm...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|