Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:15 pm Předmět: Jak schovat SPZ |
|
|
Taky řeení
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
luky.kohy Nováček

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
To nevím, jestli to je řeení, kdy za to hrozí nejméně půl roku zákaz řízení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
Moná nerozumí nadsázce, ale to nevadí... Kadopádně se nejedná o úmyslné zakrytí značky, ale zakrytí způsobené posunem gumové podláky za jízdy, stejné jako při sněení zakrytí sněhem přední značky, nebo v blátivém počasí znečitění přední značky, ovem jak by to hodnotila policie je věc druhá, moné e se na D1 budou tvořit kolony, jak si řidiči kadých 10km zastaví a budou čistit přední značku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
luky.kohy Nováček

|
Zaslal: st listopad 21, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Kadopádně se nejedná o úmyslné zakrytí značky, ... |
Myslím, e u dopravního přestupku není třeba úmyslného zavinění. Přestupek je přestukem i kdy jde pouze o nedbalostní jednání. Poldové ádný úmysl prokazovat nemusejí. Jinak na dálnici se určitě nesmí jen tak zastavit, tam se smí zastavit pouze na místech k tomu určených (benzinové stanice, atd.), ale na ostatních silnicích by zasněená registrační značka určitě také byla přestupkem, pokud by u nesněilo. Během chumelení by to pravděpocobně přestupek nebyl, ale kdy u nesněí, tak to určitě přestupek je. A hrozí za to rovnou zákaz řízení nejméně na půl roku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 2:37 pm Předmět: |
|
|
Zcasti mas pravdu, musi Ti ale dokazat alespon tu nedbalost, zanedbani urcite bezne povinnosti ;-)
...a nemusi snezit, abys mel znacku od snehu, staci kdyz jedes po snehu za nejakym autem.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
luky.kohy Nováček

|
Zaslal: so listopad 24, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Zcasti mas pravdu, musi Ti ale dokazat alespon tu nedbalost, zanedbani urcite bezne povinnosti ;-) |
No a právě proto je vyhlákou dána povinnost udrovat registrační značku v řádném stavu tak, aby byla na vozidle v provozu na pozemních komunikacích zachována její čitelnost. Viz § 27 vyhl. o registraci vozidel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: so listopad 24, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
Lukái, nechce se jít prezentovat zase na nějaké jiné fórum? Tady ses u předvedl, vichni jsme Ti zatleskali a poplácali po ramenou a teď můe vypadnout |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
Fajn, ale vepředu musí RZ odstávat.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: po listopad 30, 2009 11:20 pm Předmět: |
|
|
to je supr udělátko, ale mám strach e vpředu by to nemělo sílu proti odporu vzduchu při trochu vyí rychlosti.
napadá mě ale jetě jednou pouití... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: po listopad 30, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: po listopad 30, 2009 11:28 pm Předmět: |
|
|
s dovolením to video přehodím na autorevue, které pro mě slouí jako spammovací sranda fórum a 99% informací tam prezentovaných si vymýlím - jistě bude zajímavý flejm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 6:24 pm Předmět: |
|
|
taky me napada jeste jine vyuziti Musim po dlouhe dobe zabloudit na autorevue a pokochat se pratelskou naladou ktera tam vzdy panovala  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|