Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LUB Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: so únor 16, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
No to je sice pravda s těmi penězi ale zase to vypadá rozhodně lepí ně je teď.Mně se to docela líbí má to troku úroveň.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: so únor 16, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
řidič Lukyn napsal: | No to je sice pravda s těmi penězi ale zase to vypadá rozhodně lepí ně je teď.Mně se to docela líbí má to troku úroveň.  |
Ale jo... líp to určitě vypadat bude. Jen aby to nepřehnali. Pak jetě zapojí svou fantazii skrze tuning a styling a máme se na co těit. To bude hergot RESPEKT
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: so únor 16, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
Jediný respekt jim přinese, kdy prvních 50 zastavených řidičů rovnou zastřelí.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: ne únor 17, 2008 9:19 am Předmět: |
|
|
ja si myslim ze je to celkom fajn farebna kombinacia. nemyslim ze respekt vyvolava farba auta ale musim uznat ze toto nevyzera vobec zle. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 9:24 am Předmět: |
|
|
Mě se zdá, e policie pod záminkou různých statistik se snaí mít co největí pravomoce a omezovat co nejvíc svobodu prostého občana. Na mafii a lumpy dojem stejně neudělají. Snaí se nám namluvit e dvacetiletí řidiči jsou celospolečensky hrozně nebezpeční, namísto aby řeili násilné delikty a vrady z vyí objasněností. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne únor 17, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
Moje řeč Josefe. Akorát odvádí pozornost od skutečných problémů klamnýma manévrama.
Ice napsal: | nejsem si jistej. mají někde ve světě tak barevné auta ? | Nechali se inspirovat v GB viz. obr.
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Mě se zdá, e policie pod záminkou různých statistik se snaí mít co největí pravomoce a omezovat co nejvíc svobodu prostého občana. Na mafii a lumpy dojem stejně neudělají. Snaí se nám namluvit e dvacetiletí řidiči jsou celospolečensky hrozně nebezpeční, namísto aby řeili násilné delikty a vrady z vyí objasněností. |
Zapátrej trochu v historii a pochopí, proč je tomu tak. Jistý Dr. Josef G. před 3/4 stoletím přiel s masivním uplatněním takovéto formy "propagace" a z pohledu budoucnosti je vidět, e se mu to vcelku podařilo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st září 15, 2010 12:32 am Předmět: |
|
|
Koukal jsem teď náhodou na vyhláku č. 460/2008Sb., která stanový vzhled stejnokrojů a mj. zvlátní barevné provedení sluebních vozidel Policie. V příloze č. 4 a § 11 odst. 1 je zmíněna jen nová verze, její obrázek je v prvním příspěvku. Z toho mi jaksi vyplývá, e staré označení se zeleným pruhem u není zvlátním barevným provedením sluebního vozidla Policie ČR (tudí ta tahle barevná kombinace k dispozici soukromé sféře), ačkoli se nadále stále pouívá.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st září 15, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
Já věděl, e do toho Ice půjde  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|