|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LUB Expert

|
Zaslal: st září 22, 2010 8:11 pm Předmět: Pomáhat a chránit? Tak to ani náhodou! |
|
|
Mate nekdo zkusenosti, ze by toto motto PaChu "Pomáhat a chránit" bylo nekdy naplneno? Dnes se stala manzelce neprijemna vec a to, ze ji zastavkovalo auto na varskem prutahu... proste chciplo a to zrovna v tom nejnevhodnejsim miste... ze dvouproudovky se silnice zuzuje do protismeru a presne v tomhle omezeni proste auto zastavkovalo
Okamzite zavolala a ja jsem vyrazil na pomoc, ale 15min mi trvalo nez jsem tam dojel. Auta obtizne odstavene auto objizdeli a nekteri kreteni si neodpustili i sprostejsi upozorneni, ze tam stoji pekne na ho... ale co chudak sama zenska tam mela asi delat?
Ale chtel jsem se dobrat k tomu, ze kdyz uz nepomuzou obycejni ridici (ty rvouci hovada vubec neberu v uvahu), tak by mohli aspon drazi policiste kdyz uz to maji hezky napsano na vsech autech. Za tu dobu co cekala na me, tak projeli tri hlidky a ani jedna nepribrzdila... stacilo auto proste jen odtlacit nejakych 100 az 150 metru kde se pruhy zase rozsirujou... je to rovina, takze stacilo tlacit jen v jednom, ale co prece nebudou nikomu pomahat.
Proste ty magori delali jako ze ji tam, tu nestastnou zenskou v tom nebezpecnym useku kde kolem ni jezdi na centimetry auta a kamiony, proste vubec nevidej.
Panove prislusnici... timto verejne nedekuji, protoze jste udelali totalni HOVNO pro pomoc a ochranu. _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st září 22, 2010 10:55 pm Předmět: |
|
|
Typický. Ale jednou jsem je viděl opravdu pomáhat. Chlápkovi odlítla poklice, oni ji sebrali, dojeli ho, odstavili, předali poklici a popřáli astnou cestu. Dodnes jsem to nerozdejchal. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: čt září 23, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
Mě jednou pomohli. Světlá výjimka...
Před mnoha lety... Stál jsem v KV na I.P.Pavlova na blinkrech, zaběhl jsem pro zboí do tehdejí PC prodejny... Po návratu auto u nenastartovalo. Baterie KO. Natěstí jeli kolem policajti (tehdy jetě bez PaCH). Zastavil jsem si je a poádal o přístup k jejich baterce. Kabeli jsem měl a tak ve proběhlo OK... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|