|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 11:57 am Předmět: Aktuální přenosná navigace s iGO8 / iGO Primo |
|
|
Aktuální přenosná navigace s iGO8 / iGO Primo
Obrátil se na mě kolega, e shání přenosnou navigaci a poadavek je iGO verze 8 nebo Primo. Původně jsem ho chtěl poslat do TomToma, ale ten on nechce. Jeho hlavní důvod je lepí výpočet trasy a monost iGO s volbu trasy "snadná" (tj. něco jako nejmíň odbočení) co je důleité pro jeho manelku.
On si nael Navon N750
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/navon-n750-igo-primo-se-predstavuje-video/sc-265-a-1314653
Podle obrázů to vypadá jako obyč levná čínská navigace s 5" TFT a TMC. ádný zázrak, ani nic zásadně patnýho. Ale na videu je to děsně pomalý při ovládání, při výpočtu trasy a úplně nejhů při výpočtu poadovaných alternativních tras (a to plánujou trasu "za dva rohy"). Kdy to porovnám s tím, jak mi fungovalo iGO8 na PDA Asus, tak jsem zhnusen.
Má někdo nápad, co by mohlo vyhovovat a taky trochu fungovat? Rady "kup si TomTom" s díky odmítám předem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
Kdy pominu svůj TomTom XL IQ Routes, tak mám v druhém autě autoradio Sencor SCD-9104GPS (displej s úhlopříčkou 4" / 101mm).
Originál je to s iGO 2006, po upgrade s iGO 8.3. Cena ve výprodeji slabě přes 3000Kč bez DPH.
Testoval jsem i činské unty... a ty fakt ne. Alespoň nějakou značku, aby to mělo. Více info rád dám po PM.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|