Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po leden 31, 2011 8:03 pm Předmět: Toto je proti mé vůli |
|
|
Všechny mé příspěvky jsou tu proti mé vůli!!
Naposledy upravil gebič dne so prosinec 31, 2011 3:45 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Celkem taky hlásím spokojenost, falešných poplachů je minimum, obzvláště při vertikálním umístění a citlivost taky dobrá. V noci a v tunelech to často hlásí infra přisvícení spuštěním laserového poplachu.
Zhrnuto, řekl bych že to má vyšší citlivost než STi-R ale daní za to jsou občasné FP. Ovšem já říkám, že pro mě je lepší abych 1x za týden slyšel FP a ověřil si funkčnost detektoru, než jezdil 2 měsíce s nefunkčním detektorem a dozvěděl jsem se to až od policie. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Josef: TO zní, jako že je STI-R tak dobrý, až je vlastně špatný :-)) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
No vlastně je to tak, dokonce se i takový případ stal, díky bohu na to přišel prodejce |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:30 pm Předmět: |
|
|
Vám se taky člověk nezavděčí Jednou to pípá moc, pak se zase málo... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 7:53 am Předmět: Re: pěkná detekce |
|
|
spoustu dalších videí s Qi 45 v sekci Mobilní hlídky a radary v podsekci Slovensko |
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 2:58 pm Předmět: falešnáky |
|
|
hlásim novej falešňák , je u karlových lázní. JInak ten co byl u OMV na lhotecký ten už tam neni. JInak mimo prahu stále 0 falešňáků!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
Když to testování shrnu za několik měsíců jsem mimo Prahu neměl falešný poplach, detekce je výborná a i v Praze těch míst s FP tolik není. Mě osobně se tedy tento detektor osvědčil a mohu jej doporučit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
normicek Člen klubu
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
já na něj nedám dopustit, pokud by se podařili vyřešit některé FP v Praze (českomoravská a průmyslová) tak je vše OK. Na Slovensku 0 FP. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Nevím, zda to je umístěním hlavy detektoru, ale já mám na průmyslové rovněž 0 FP a myslím že ani na Českomoravské. Spolehlivě ho mám tady :
50°1'14.056"N, 14°30'27.648"E |
|
Návrat nahoru |
|
|
|