|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 9:34 am Předmět: !!Zajímavá videa z provozu!! Vechny videa sem!! |
|
|
Zdravím, tak mě napadlo udělat nové téma pro ty co mají kameru v autě... Take vechny zajímavý videa sem...
Moná bych zaloil nové vlákno, ale to uvidíme, a podle toho jak se toto uchytne...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
Gebic ty mas na silnicni ignoranty koukam dobry "stesti".
Tak prispeju take svou troskou :-) Video je z minuleho patku. Smer jizdy je tesne za KV na Prahu nad mistem kde mel autonehodu Ivan Hlinka. Hned na zacatku se zamerte na auto pred autem s kamerou. Shodou okolnosti ho ridim ja (auto s kamerou ridila osoba blizka). Dojizdel jsem pomalu jedouci auto ktere bylo v pravem pruhu, tak jsem uhnul do leveho abych ho predjel a rychlost byla neco kolem 100km/h. Pan v aute hledal odbocku vlevo a nesledoval provoz za sebou a najednou odbocku uvidel a kdyz jsem byl od nej kousek, tak naraz dal blinkr a otocil volantem. Ja jsem musel zaflekovat a zaroven jsem troubil a nadaval. Musel jsem spomalit na 30 a on pod tihou klaksonu uhnul tak jsem ho predjel, ale on okamzite za mnou zase uhnul do levyho pruhu i kdyz uz tam zase jelo auto (to v kterem je kamera) a taky muselo spomalit cca na 30km/h.
Vim ze ten truhlik muze prejet plnou pri odbocovani na misto lezici mimo vozovku, ale mohl to otocit o neco vyse kde je to mnohem bezpecnejsi a ne v tahle zatacce kde se auta do kopce snazi drzet podstatne vyssi rychlost nez mel on. Nekdo tam lita i pres 150, tak mel stesti ze tam nebyl zrovna nekdo takovej. Video jsem mel ve formatu mp4 a Youtube to nejak spatne skousnul pri prevodu Tak si to aspon pustte v HQ
http://www.youtube.com/watch?v=WVX56IjUqd8 _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zvyklý... Ale vetsinou problemy dela Brno, proto nic proti Brnu, ale nemam rad na RZ B!! Jinak tedka se blizi vikend, me ceka cesta do Nymburka a zase jiste neco natocim... JInak jsem rad, ze se chytil aspon LUB, a podporuje nove tema, ostatni co mate kamery zatim nic, tak sup sup davat linky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
Zákaz vjezdu tam sice je, hlavní je hlavní, přeci nebudu čekat, a se tam lidi připojí...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
Nedání přednosti v jízdě. Červené auto jsem viděl z dálky a tak mu blinkr dal s dostatečným předstihem, jak je mým zvykem. Hádal se, e jsem dal blinkr a v křiovatce. No, i kdyby, on měl dle značky dát přednost...
Okamik zapnutí blinkru ani zvuk jeho cvakání není na záznamu patrný...
S kamerou jsem nějakej slunějí. Jindy bych z auta vyběhl a nadával o 106...
http://www.youtube.com/watch?v=blwT5TCR07c
P.S. Nikdy nezapomínejte kameru namontovat a zapnout. Bouračka málem těsně před zaparkováním doma. Kdybych jí zapnul i ráno, byly by tu obdobná videa dvě...
Loc: 50°13'48.57"N, 12°49'34.883"E já po hlavní shora dolů. Favorit zprava dolů. Nedal mi přednost...
Naposledy upravil emc dne ne srpen 16, 2009 7:25 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
Pekny, mam taky po vikendu videa, v utery nahodim... Jinak koukam slusnost byla na tve strane, to ja bych hnedka nadaval do cur... a jinych veci...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
Ty jooooo jsi dobrej chlape. Driv bych asi vystartoval, ale ted bych mozna reagoval podobne, ale neboj.... casem si na kameru zvyknem a bude vse pri starem. Hele ale mam takovej pocit jen ja, nebo to tak bylo, ze jak jsi se zminil o kamerce, tak se dal nehodlal trouba z nakupni tasky na koleckach radej vybavovat? _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
Já jsem k takovým řidičům shovívavý, oni nemají ani tuení, e někde udělali chybu tak jako já nemám tuení, jaké jsem udělal já Několikrát se mi stalo (naposledy před měsícem), e jsem zůstal stát ve správném směru v jednosměrce naproti osobnímu autu řízenému blondýnou a ona se straně divila, proč jí nechci uhnout
Moná bychom měli brát více věci s humorem. Před týdnem jsem jezdil 8 dní ve výcarsku, kde policajta nevidíte, lidi jezdí po dálnici tak 110 (pro jistotu) a silniční pirát to tam kalí 130km/h - řeknu vám pánové, to je balzám na dui.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi stalo, e si jedu přes světelnou křiovatku a najednou jedu jenom sám a ostatní stojí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | lidi jezdí po dálnici tak 110 (pro jistotu) a silniční pirát to tam kalí 130km/h - řeknu vám pánové, to je balzám na dui.. |
no vzhledem k radaru á 5 km se jim nediv.
Balzám na dui si představuji jinak - v D jsem na dálnici předjíděl policii rychlostí 200km/hod a měl jsem moc dobrý pocit, e je to legální  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:25 am Předmět: |
|
|
R36 jsem předjíděl několikrát a nic se nedělo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|