|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 8:17 pm Předmět: Aplikace ,,Vím, jak řídím.", resp. praská opencard |
|
|
Nemá to ji někdo z Vás? Nebo jsou nějaké závané argumenty proč ne? Dnes jsem si vyzvedl hotovou ,,Opencard" díky které bych měl mít prřístup na web Prahy, kde si můu online zkontrolovat z čeho veho jsem podezřelý, co se mi líbí a chci si to zítra dodělat (Vím, jak řídím se zprovozňuje zvlá.). Ale někdo říká e ani náhodou, prý jim akorát ulehčím práci, protoe na to zprovoznění aplikace tam mam přijít jetě s malým techičákem a oni si mě teda zasociujou s autem, a navíc tam dávám aktuální fotku. Ale na druhou stranu pokud tam něco bude, tak tím e o tom vím tak se můu trochu připravit, a přijde předvolání tak vím proč atd... A navíc pokud bude hrozit odebrání ŘP tak tam můu snad zajít předčasně a nechat si ho sebrat tak, aby se mi to hodilo ;-)
Jaký na to máte názor vy? Zas abych neudělal zbytečnou hloupost... _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
luky.kohy Nováček
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 3:04 pm Předmět: Re: Aplikace ,,Vím, jak řídím.", resp. praská opencard |
|
|
Mě by to zajímalo, ale nejsem z Prahy, pouze po Praze jezdím, trvalé bydlitě mám jinde. Pokud bych mohl, tak bych si to také zařídil, ale pro mimopraské to asi nebude.
To ti k té kartě dali i nějakou čtečku k PC? Je to karta s magnetickým proukem nebo čipová karta? Na kolik tě to vylo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal tak to musí zprovoznit zvlá... Dneska ale měli jenom do 12:00, úřad no, take to jetě nemám. Nicméně je to karta čipová a pro prvních 50 000 lidí zdarma, čtečku dostanu zapůjčenou (asi na furt, víc nepíou), při ztrátě, či pokození se platí 400,- .Pro zaměstnance si to dělat k firemnímu vozidlu je to asi hloupost (pokud ot vůbec jde...), ale kdy je soukromé tak to stejně přijde domu, take tím jim asi nijak nepomůu... _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 6:10 pm Předmět: |
|
|
Vidím v tom akorát dalí oko "Velkého Bratra", který si hezky propojí údaje o vozidle s provozovatelem, fotkou a dalími údaji, které má takto hezky pohromadě... Dalí databáze, která bude nabízet velké mnoství údajů...
Děkuji - nechci |
|
Návrat nahoru |
|
|
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
pravdu dí, řidiči Bobe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|