Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TomTom Kolemjdoucí
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 8:08 pm Předmět: V1 napájení ze stropního světla |
|
|
Zdravím, mám Octavii II a chci se zeptat, zda-li má někdo zkuenosti s montáí, respektive demontáí stropního světla a následného napojení napájení pro V1 právě tam? Pokud to někdo z Vás má takto zapojeno, budu rád za rady a informace (s montáí a demontáí), zatím se mi to nějak nedaří, hlavně demontovat stropní světlo. Ve kodě jsou pánové docela mimo, a před tím, e to "vyrvu" násilím....poradí někdo "jemnějí" řeení? Samozřejmě foto story by bylo úplně fantastické. Díky _________________ V1 3.863 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 9:30 pm Předmět: Re: V1 napájení ze stropního světla |
|
|
K OII ti konkrétní info nepovím , ale větina aut má stropní svítidlo nasunuto , jsou tam takové pruné jazýčky . Sám toto napájení pouívám . je třeba najít napájecí drát (větinou je pod napětím při zavřených dveřích) . Pozor např. italská vypínají po nějaké době vechny spotřebiče , zásuvku,stopní světlo,osvětlení kufru apod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: út říjen 16, 2007 7:57 am Předmět: |
|
|
Ja to tak mam, predpokladam, ze ma Eos stejne stropni svetlo (ci hodne podobne) jako Octavia. Ten cely panel se jednoduse vysune dolu, z boku jsou opravdu jazycky, je tam hezky nacvakly. Vezmi si tenky nuz a zastrc ho tam z boku, povytahni, pak uz si pomuzes prstama.
Ac jsem se divil, dokonce je tam i dost mista na schovani kompletniho kabelu a napojovaciho panelu V1ky.
Mohli bychom tedy rict, ze koncern VW je V1 ready a compatible, neni potreba zadny service pack  _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem na stropní světlo v OII napojen svůj Bel (od autoelektrikáře)... Po roce mi to vymlátilo baterku a musel jsem to sundat... Ve kodoffce mi pak mladík vysvětlil, e O II má nějaké jitění, které v daném časovém intervalu zkoumá odběry ze sítě...jeliko po vysunutí klíčku se okruhy neodpojují, O II pořád ví, e tam je něco zapojeno a tak na to donekonečna ahá...jak říkám, ahala tam rok a pak jsem nenastartoval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sMartin Nováček
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB: Kdyz vypnes detektor nebo si nechas dat nekde na pristrojovku tlacitko vypinani, tak to nic vymlatit nemuze. A az po roce? To je zvlastni... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:17 am Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Měl jsem na stropní světlo v OII napojen svůj Bel (od autoelektrikáře)... Po roce mi to vymlátilo baterku a musel jsem to sundat... Ve kodoffce mi pak mladík vysvětlil, e O II má nějaké jitění, které v daném časovém intervalu zkoumá odběry ze sítě...jeliko po vysunutí klíčku se okruhy neodpojují, O II pořád ví, e tam je něco zapojeno a tak na to donekonečna ahá...jak říkám, ahala tam rok a pak jsem nenastartoval  |
Je to pravda, kdyz ho necham zapnuty, tak po chvili nebo po zamknuti auta se detektor restartuje, jak si na nej system "sahne"
Detektor vzdycky vypinam, kdyz zastavim a to by pak vadit nemelo. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 5:17 pm Předmět: |
|
|
sMartin napsal: | řidič BOB: Kdyz vypnes detektor nebo si nechas dat nekde na pristrojovku tlacitko vypinani, tak to nic vymlatit nemuze. A az po roce? To je zvlastni... |
Já ho vypínal vdy... Prý "systém" stejně ví, e tam je něco připojenýho natvrdo a neustále se na to dotazuje...
Stalo se mi to na horách o dovolený, kdy jsem tam en detektor nechal (vypnutý) cca týden...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
Pokud tam má alarm , neoriginální rádio příp. jine spotřbiče , tak se ti to auto po týdnu vybije tak jako tak . Konkrétně OII pokud nemá orig. rádio tak zůstává napájeno (nějaká část) i povypnutí rádia i zap. To s tím detektorem je spí výmluva kody příp. servisu . Navíc odběr detektoru je někde napsaný příp. si ho změř a uvidí . Podle mně je celkem zanedbatelný . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomTom Kolemjdoucí
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 8:02 pm Předmět: poděkování |
|
|
Moc díky za vechny rady...jdu do toho a dám vědět, za jak dlouho se vybiju  _________________ V1 3.863 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: st říjen 17, 2007 8:49 pm Předmět: Re: poděkování |
|
|
TomTom napsal: | Moc díky za vechny rady...jdu do toho a dám vědět, za jak dlouho se vybiju  | Kdyz budes nekde stat dyl, tak i vytahnes kablik, no
Dej pak vedet, jak jsi dopadl. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 12:17 pm Předmět: Re: poděkování |
|
|
TomTom napsal: | Moc díky za vechny rady...jdu do toho a dám vědět, za jak dlouho se vybiju  |
Pokud jezdí krátké trasy , časté starty , nebo jetě ke vemu jezdí málo pak není na kodu i u moderního auta pouít nabíječku a baterii prostě dobít . Doporučuje se aspoň 2x do roka . V zimě já osobně doporučuji i víckrát (jedna autobaterie mi vydrela 10let) . Nebo si pořídit lepí autobaterii (je stavěná na trvalý odběr proudu) . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|