|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 10:34 pm Předmět: Modrý trabant prosvitěl okolo radaru estaedesátkou! |
|
|
Nevím, jestli se mám smát nebo nadávat.....
http://aktualne.centrum.cz/domaci/bezpecnost-a-doprava/clanek.phtml?id=384527
Modrý trabant prosvitěl okolo radaru estaedesátkou!
Nejhorí poruení pravidel spáchal řidič Volkswagenu, kdy se ve městě řítil rychlostí 93 kilometrů v hodině. Pokutu ale nedostal. Přestupek je příli váný a bude se řeit ve správním řízení.
Manelský pár v Mercedesu se ve městě řítil rychlostí 81 km/h.
Dopravní a městtí policisté jsou tak moudří, stateční, chrání nae bezpečí a kontrolují plynulost silničního provozu......  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá březen 23, 2007 10:55 pm Předmět: |
|
|
Ja dnes na ceste Pha->CB dojel Trabanta, ktery si to na rovince plachtil 110 a do kopce 100km/h. Jsem si rikal, jak je to mozny:)
Ad Krystof: Pokud meri na uzitecnych mistech, jako napr. pred skolou, mistech castych dopravnich nehod, atp., nemam namitek. Ale na 4proude silnici ve meste mi ani tech 93 neprijde nijak zavratnych. Spis se bojim, ze nekdy pojedu bez AR a nestihnu to ubrzdit ani na tech 93...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|