Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AL Nováček

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 11:42 am Předmět: Laser - Praha, Letná 5.4.2007 od 10h |
|
|
Na Letné ve směru k Letenskému tunelu Unicam Lidar3 na trojnoce nasměrován na měření v levém odbočovacím pruhu ke Spartě Výbírají jak za zastávkou tak po odbočení ke Spartě tam připočtou průjezd zakázán.
P.S. jo a opravdu jsem el jen kolem!
--------------------
Aktuálně 965CZ & AL G8
ASUS MyPal 636 + TomTom 5.21 + POI CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
a nejaka detekce s Belem byla?? Nebo jsi sel fakt jen kolem bez auta??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabriel Pozorovatel

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem tam ty zmetky videl. Bohuzel jsem ale jel kolem taxikem, takze taktez bez detektoru. Utvrdilo me to vsak v potrebe porizeni jammeru ... _________________ ValentineOne 1.8, fw v. 3.861, EuroMode ON, KaFalseAlarmGuard OFF, Ramer-saves: 0
V plánu: LaserInterceptor ... u aby to bylo! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 2:53 pm Předmět: |
|
|
Vcera chytali s laserem kousek od blazince v Bohnicich a kamos s Targetem rikal, ze detekce luxusni, ale bylo to tim, ze merili auto pred nim, ale rikal, ze byl prekvapenej.... Takze by to nekdo uz mel konecne zkusit detektor proti laseru, at vime, ale jammer zacina byt koukam asi uz potrebny, tedka s tim laserem plasi skoro vsude, pitomci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AL Nováček

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
původně jsem opravdu přiel pěky a udělal fotky ... pak jsem to el projet ... detekce na Belu ádná ... a AL G8 mlčel také a to proto e se neobtěovali po mně "vystřelit" vzhledem k rozměrům toho jejich Unicam Lidaru3 bych to ani nenazval laserovou pistolí, jako spíe hnízdo s ostřelovací pukou
--------------------
Aktuálně 965CZ & AL G8
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
Jse si 100% jistý, e to je Unicam Lidar 3? Nehází ne něj G8 jammkód? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | Jse si 100% jistý, e to je Unicam Lidar 3? Nehází ne něj G8 jammkód? |
viz http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=264&start=15
podla vsetkeho je skoro 100% iste ze sa jedna vlaste o laserpartol resp niektory z jeho klonov(podobne ako Lavet=PLIII). AL8 ani LI jammer indikator E14 nespustia. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AL Nováček

|
Zaslal: čt duben 05, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
Pokusím se odpovědět snad správně: na 100% vím co jsem si přečetl na tak 1,5m vzdáleném přístrojovém panelu toho přístroje, (tedy asi stejně vzdálen , jako ten mu v bílém, co se baví s vousatým MP) a bylo na něm v pravém horním rohu nazev: Unicam Lidar3 --- zkusme to brát jako fakt.
Co přesně nevím, a na tom jsme asi stejně... z jakých základních komponentů je tady tento přístroj patrně v ČR někým sbastlen přesně nevím ale přikláním se také k názoru, e se jedná o nějaký PL III + záznamové zařízení + software
A kdo četl pozorně co jsem napsal v předelém příspěvku, tak na něj AL G8 nemohl hodit ádný jammkód, protoe AL G8 se "brání" jen kdy je "zasaen" a já přeci psal , e detekce laseru ani na jednom z mnou pouívaných zařízení nebyla.
MP zařízení spoutí (v případě pouití ručního reimu - jednorázové měření iniciované operátorem) malým červeným tlačítkem, které je tak 15cm od kraje manipulační rukojeti a to je teprve chvíle kdy dojde ke sputění laseru
--------------------
Aktuálně 965CZ & AL G8
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá duben 06, 2007 12:28 am Předmět: |
|
|
Dopoledne jsem tam jel taky. Přestoe jsem nejel zrovna předpisově, tak V1 na cloně spolujezdce bez reakce. A ani nikdo z MP na mě nemával. Moná jetě neměřili, protoe v ulici Jana Zajíce jetě nestáli ádní výběrčí.
O tom co je zavřené uvnitř se mleme jenom dohadovat. PL3 to asi nebude, protoe tomu neodpovídá tvar dvou čoček, jejich umístění a umístění hledáčku. Já si tipuji na nějakou modifikaci TraffiPatrol http://www.robot.de/english/traffipatrol.php _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: pá duben 06, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
Nemáte někdo elektronický opdpis? Hoďte ofiko dotaz na MP Praha, co nakoupili za zařízení a za kolik. Já se ptal 2x, ale ignorovali mě, tak to zkuste někdo s el. podpisem, a to má punc oficiality |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AL Nováček

|
Zaslal: út duben 10, 2007 11:48 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | Jse si 100% jistý, e to je Unicam Lidar 3? Nehází ne něj G8 jammkód? |
ANO jsem si u jistý na 100%
Unicam Lidar3 je na seznamu schválených laserových měřičů rychlosti schválených pro provoz v ČR viz http://www.cmi.cz/ pod značkou TCM 162/06-4471
a výrobcem je CAMEA, spol. s r.o.
--------------------------------------------------
Aktuálně 965CZ & AL G8
ASUS MyPal 636 + TomTom 5.21 + POI CZ
-------------------------------------------------- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|