|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá duben 13, 2007 6:46 pm Předmět: Target 550 Euro, horizontální vs vertikální poloha |
|
|
Zdravím,
jsem dneska jel po ulici GENERÁLA IKY a opět tam stál radárek, který se hodně patně detekuje... . Tak jsem zkusil vertikální polohu a světe div se, detekce přes 260m... Jsem zvědavej co na to poví Josef, jeliko tam vertikální poloha Targeta 550 Euro zničila detekci V1 nehorázně... (viz http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=268) Na Horizontální to tak slavný nebylo, okolo průměr 50m... Tak teďka mám dilema, která poloha je tedy lepí?? Ja zkouel vertikální poprvé a hnedka taková, a řekl bych extrémní detekce...
VIDEO: www.youtube.com/watch?v=5a_IX7-7gNg

Naposledy upravil gebič dne pá duben 13, 2007 8:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1100xx Pozorovatel

|
Zaslal: pá duben 13, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
U jsem to tu několikrát psal, podle mých info přímo z Rametu mají vechny radary vertikální polarizaci, jednak kvuli spolehlivejsi funkci radaru a také udajně pro horí detekovatelnost detektorem v horizontální poloze.Je fakt e jetě jsem nepotkal radar který by detektor detekoval lepe v hor.poloze ne ve vertikální. _________________ RX-65 home made, CB-MegaJet 900,KAWASAKI ZZ-R1400,pérák 350 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá duben 13, 2007 11:37 pm Předmět: |
|
|
Dobrá práce. Vypadá to, e vichni začneme jezdit "na Snaila"...... Já jsem zkouel otáčet kdysi 960 i 965. I kdy výsledky mě tehdy extra nepřesvědčily, tak teď to zkouet můu. Stejně se v autě pořád nudím. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: so duben 14, 2007 7:04 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so duben 14, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
Dneska zkusím jestli ve vertikálu to bude brát průjezdáky a pokud ano, tak budu jezdit na vertikála (neboli na snaila)... Je to asi fakt lepí.. Dneska jeste trochu potrápim u baraku stacionar na Cimicky a uvidime... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: so duben 14, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
Pěkná detekce na Generála iky. Je vidět, e vertikální poloha asi má něco do sebe, časem to taky otestuji. Co jsem testoval naposledy tuhle polohu, tak mě výsledky moc nepřesvědčily, tak udělám nový test. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so duben 14, 2007 10:54 pm Předmět: |
|
|
Zase důkaz, e vertikální poloha je fakt o hodněěěě lepí. Jel jsem domu z Libue a na místě kde bych je vůbec nečekal (tedy podle mě tam chytali poprvé a můu říci, e bez anáku bych cáloval, bastardi tam chytali ve 22:15h), píp píp, tak jsem zkusil horizontál a vertikál a opět výsledek neuvěřitelnej...
PS: na videu je jen vertikální poloha, u horizontální polohy se mi vybila má N70..
VIDEO: www.youtube.com/watch?v=h4mCYxZPmWw
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: ne duben 15, 2007 9:21 am Předmět: |
|
|
Hmmmm, kousek ní Loc: 50°1'36.07"N,14°27'5.02"E jsem několikrát chytal nějaký (falený) poplach s T550. Třeba nebyl falený. Nevím. Ale pokadé jsem raději přibrzdil. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 2:42 pm Předmět: |
|
|
JJ, kousek nize, jako kdyz by jsi tu krizovatku dole projizdel smerem nahoru?? Tam mam tak z 10 prujezdy 2 falesny, ale jenom pip a konec... . JInak teda vcera me dost prekvapili, jak tam chytali...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
Já jsem dnes předělal detektor V1 za přední maskou auta z horizontální na vertikální polohu a citlivost se malinko zvedla, ale byla stabilnějí, nicméně ádný 100m rozdíl se nekonal. Ovem vzrostla citlivost na lasery (na dálnici vyvolaly brány 3x laser alert, před tím jedenkrát) a řekl bych, e detekce vzrostla na dvojnásobnou vzdálenost a navíc to vypadá, e je to méně citlivé na falené poplachy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
Dneska se udělalo hezky, tak jsem vyrazil na stacionar v Cimicky a zkousel a zkousel vertikání polohu a tady máte porovnání s horizontální... Na příjezdu je to horí detekce a na "faleném" odjezdu lepí!
VIDEO vertikál: www.youtube.com/watch?v=AGev3DYPB0c
Umístění detektoru:
Mapa hor. vs vertikál

Naposledy upravil gebič dne po duben 16, 2007 1:31 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
Snail na tomhle místě testoval 945CZ ve vertikální poloze a detekce na odjezdu byla výrazně lepí, tak má asi vyjímečně citlivý detektor (u jsem si toho viml na předchozích testech). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
KOukám, co ten snail v tom ma?? . Zitra zkusím delsi najezdocou vzdalenost k radaru... Treba snaila trochu v jeho vedeni potrapim...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
V1 zatím vede, ale přiznám se, e bych nechtěl detektor, který detekuje policejní radar na 1km daleko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|