|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
"NEJ" navigace |
TomTom |
|
39% |
[ 11 ] |
MIO |
|
14% |
[ 4 ] |
PDA (mobil) + navigační software |
|
39% |
[ 11 ] |
Jiná (Jaká?) |
|
7% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 28 |
|
Autor |
Zpráva |
Rullez Pozorovatel
|
Zaslal: so květen 19, 2007 11:41 pm Předmět: _*_Doporučte navigaci_*_ |
|
|
Doporučte levnou,ale dobrou navigaci s moností RDS-TMC,POI,bezplatná aktualizace map,jednoduchost ovládání,plánování tras atd. Cena max. do 10 000Kč (čím míň tím líp ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: ne květen 20, 2007 6:51 pm Předmět: _*_Doporučte navigaci_*_ |
|
|
Co se týče navigace, tomtom je skvělý. TMC v ČR jsou problém a v zahraničí také. Velká reklama a malý praktický efekt.
TomTom má skvěle zpracovanou funkci "najít objíďku", u mockrát nala lepí trasu ne nali ostatní. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sokolda Pozorovatel
|
Zaslal: po květen 21, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
Můu ti nabídnout Tomtoma GO510 + příjmač RDS(v ceně cca 2.500,-), koupil jsme si smartphone a mám tam taky navi tomtom, take 510 mi bude přebejvat.
Top Stav. pouitá cca 3xkoupena 31.12.2006, záruka , doklady, prostě komplet krabice s nabíječkou 12V-230V . Cena za komplet 8.000,-. Dohoda moná.
Info : http://www.palmpc.cz/p951257-tomtom-go-510-rds-primac-zdarma-bonus-palmpc/
http://www.profimobil.cz/GPS/TT/TT_GO510.htm _________________ Bel 945CZ a Letěnka
Oleje,maziva,autokosmetika. Pro Vás sleva z WWW |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: po květen 21, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | taky doporučuji jedině TomTom. Mám zkuenosti i s Mio, Garmin a dalíma ale není to ono. Prostě jednička je TomTom. Lze dohravat POI dle libosti a nové mapy se dají taky zajistit ale není tam akutalizace ZDARMA. Jinak není co vytknout. |
Co se týká jedění po Polsku, Slovensku nebo Chorvatsku, to bych s TomTom daleko nedojel Kadý přístroj má svoje, jezdil jsem s TomTom asi 1,5 roku, ale Mio C710 s "českou úpravou" je to nejlepí co jsem kdy viděl. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: po květen 21, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
Josef: JJ, taky to tak vidim, dokonce tam mam i Ukrajinu, Petrohrad a Moskvu! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
vpe Pozorovatel
|
Zaslal: st květen 23, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Ice napsal: | taky doporučuji jedině TomTom. Mám zkuenosti i s Mio, Garmin a dalíma ale není to ono. Prostě jednička je TomTom. Lze dohravat POI dle libosti a nové mapy se dají taky zajistit ale není tam akutalizace ZDARMA. Jinak není co vytknout. |
Co se týká jedění po Polsku, Slovensku nebo Chorvatsku, to bych s TomTom daleko nedojel Kadý přístroj má svoje, jezdil jsem s TomTom asi 1,5 roku, ale Mio C710 s "českou úpravou" je to nejlepí co jsem kdy viděl. |
V Lidlu za 4900 (iGo s celou evropou, super kauf).
Na TyTnu mi behal jak tomtom 6, tak iGo (srdce produktu s nazvem MIO).
Pak mam/znam Travel Pilot v aute a MapFactor navigator na PC/ntb/Win/Linux (ten mel asi 7GB dat Evropy, detailneji uz to asi nejde). Z pohodlnosti ale preferuji NAV primo v aute. Z praktickeho duvodu je dobre to mit po ruce v smart-telefonku.
Co se tyka TMC, tak to je v provedeni TravelPilota (Blaupunkt) traga, i dle sdeleni firmy, co vysila data pro CZ, pry s MIO je prijem TMC o neco lepsi, ale ... je to silne zavisle na mapovych podkladech. nejLepsi je udajne CB. _________________ TyTN + vag CAN a OBD2 CAN diagnostika, TomTom 6, MyGuide 2006, GPS Nokia LD-3W
www.antiradary.biz velkoobchodní prodej |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 7:38 pm Předmět: |
|
|
Tady je ukázka z praxe pro ty kteří se rozhodují kterou navigaci vybrat
test navigací v praxi - video ukázka _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 8:19 pm Předmět: |
|
|
LUB napsal: | Tady je ukázka z praxe... |
Docela nářez, dvanáct ukecanejch enskejch najednou. A navíc maj enský orientační nesmysl... Z mé navigace na mě mluví chlap. enskej bych nevěřil...
Chcete-li pravidelnou aktualizaci map, pořiďte si PDA+SW (tj. ne jednoúčelovou navigaci).
Porovnání dvou navigačních systémů (pička na trhu):
TomTom 6 - Pro TT lze získat tyto mapy "ČR+západní Evropa" a "ČR+východní Evropa". Bohuel mapy nejsou provázané, take například do Chorvatska se jedním vrzem nedostanete (Rakousko západ, Chorvatsko východ). Dalí nevýhodou je, e za kadou aktualizaci map je nutno platit. Velkou výhodou při pouití v ČR je monost zvukové signalizace POI.
iGO 2006+ - V iGO je pro kadý stát samostatná mapa. Pokud máte malou kartu, lze uloit jen ty státy, přes které pojedu. Navigace umí plánovat přes vechny nahrané mapy, tj. ádné přepínání na hranicích. Velkým plusem je fakt, e aktualizace map je pro zákazníky iGO zdarma. Nevýhodou je, e iGO sice umí zobrazit POI, ale neumí na ně upozornit zvukem.
Databáze POI radarů.
http://www.poi.cz/index.php?t_hltextkat=radary
http://www.gps-support.eu/speedcam_index.php
http://www.gps-support.eu/sc/SpeedCams.rar |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
moje zkuenost
iGO 2006 Plus:
==========
+ datově mení podklady
+ výrazně lepí mapy pro "výchdní" Evropu jako je Slovensko, Chorvastsko atd.
+ mírně lepí hlasová navigace a průjezdy křiovatkama
- odliná logika ovládání, na kterou je potřeba si zvyknout
+/- vlastní systém upozornění na radary
TomTom (5.21 nebo 6)
===============
+ jednoduché a intuitivní ovládání
- datově velké mapové podklady
- občas padá při nekorektně zadaných POI
- pokud nemáte celou cestu přes víc států v jednom mapovém balíku, tak je potřeba přepnout mapy a tím se ztratí větina nastavení (jsou uloená v adresáři s konkrétní mapou)
- u některých verzí v mapách CZ chybí čísla domů v ulicích
+/- upozornění na radary je jako kategorie POI
Zda pouít jednoúčelovou navigaci (např. Garmin) nebo PDA (s integrovaný GPS nebo ext. GPS modulem) záleí na preferenci kadého uivatele. PDA nabízí snaí monost upgrade datových podkladů a můete také provozovat např. TomTom pro Čechy a iGO pro Slovensko/Chorvatsko. Vyí modely Garmin Nuvi jsou po jednoduchém zaklapnutí to dráku na okně připraveny navigovat a obsluju zvládne snad i blondýna |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 1:34 pm Předmět: Re: _*_Doporučte navigaci_*_ |
|
|
Rullez napsal: | Doporučte levnou,ale dobrou navigaci s moností RDS-TMC,POI,bezplatná aktualizace map,jednoduchost ovládání,plánování tras atd. Cena max. do 10 000Kč (čím míň tím líp ) |
RDS bych v CZ vůbec nepouíval, téměř to nefunguje a jsou to dráty navíc.
Pokud PDA, tak ASUS 639 - má integrovaný GPS modul s výklopnou anténou, 1GB paměti, SD slot, WiFi, BT.
Pokud navigaci, tak Garmin Nuvi 660 a vyí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Mno ja si v dubnu koupil HTC P3300 a naprosta spokojenost. U oskara me tehdy vysla na 9999, v cene byly mapy stredni evropy, drzak do auta, 2 stylusy, autonabijecka...... ma to TomTom 6, s nim jsem taky spokojenej. Dalsi funkce jsou wifi, bt, 2MPix, fotak, mobil. Nevyhodou je absence hw klavesnice, takze SMS za chuze opravdu nenapises. Oproti klasickym navigacim ma mensi displej, coz zase ocenis na celkove mensi velikosti v kapse. Myslim, ze uz ma dokonce i nastupce, takze by mohl jit s cenou dolu.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
Ja pouzivam Mio a701 a vsechno super, GPS opravdu super, procik fakt nehorazne rychlej, jen tomu chybi wifi a Hw klavesnice, ale mam to jako navigaci mobil a PDA a nemuzu rici jedine spatne slovo... Jen psani sms je hodne o zvyku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|