|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STITCH Kolemjdoucí
|
Zaslal: ne červen 17, 2007 7:14 pm Předmět: Help s BEL 975R |
|
|
Čaute!
Dostal jsem tip na tohle fórum a potřeboval bych poradit.
Tento týden jsem koupil autí a předcházející majitel mi v něm nechal antiradar Bel 975R.Mám k němu i krabičku a nějaké manuály,ale v anglině.
Mám ho nainstalovaný uvnitř auta-na předu je na zpětném zrcátku-těsně pod stopem a v zadu je pod třetím brzdovým světlem.Ta ovládací krabičkaje zastrčena v uplíku.Mělo by to být ve nastaveno,ale mám pár dotazů.
1.pokud mě chytnou polii a vimnou si toho,tak můe být problém?
2.jízda hlavně do Rakouska-je to problém?Na stránkách jsem nael,e je povolen pro celou EU,ale nechce se mi tomu věřit-a někdo mi říkal něco ohledně atestu, e pokud ho mám tak není problém,ale ten samo nemám.
3.jak to má přesně reagovat,jak dopředu mě to upozorní na měření a kolik mám pak času na zbrdění ne budu změřen?
4.jak je to dobrej detektor?Podle toho co jsem si u o něm nael,tak by měl být sluný?
Děkuji za vechny rady!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po červen 18, 2007 8:46 pm Předmět: |
|
|
Pevně namontované detektory mají problém s atestem, protoe kadé pevně montované zařízení musí mít potřebný atest ze státní zkuebny. V Rakousku i Německu jsou detektory i antiradary zakázané pod pokutou popřípadě zabavením zařízení.
Jak bude detektor reagovat záleí, zda je detektor upraven pro český trh. Pokud je upraven (pozna se to, e v menu lze nalézt pásmo Ka 34,0 a 34.3 a pak bude hlásit radary 100-500m předem, záleí na umístění radaru, tzn. řidič mnoho času na brdění nemá, průměrně 2-3 sekundy.
Take pokud má CZ úpravu tak je velmi dobrý (nejlepí od Beltronics) pokud ne, tak je to velmi slabý a nepouitelný detektor v ČR se spoustou falených poplachů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STITCH Kolemjdoucí
|
Zaslal: po červen 18, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
Aha! Takze zjistim podrobnosti a uvidim?Ale asi by to melo byt v te CZ verzi,protoze to ma i nekolik jeho znamych! Zatim diky za info. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|