|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DaviD_TR Nováček
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 6:55 pm Předmět: BEL 965 a nastavení |
|
|
Ahoj,
měl bych na Vás prosím dotaz ohledně nastavení a umístění tohoto antiradaru.
co jsem na internetu vyčetl tak nastavení pro ČR by mělo být toto:
X OFF
K OFF
Ka ON
Ku OFF
LSR ON
SWS OFF
POP OFF
je to opravdu tak ? a nevíte někdo prosím co jednotlivé pásma znamenají ?? a v případě e by byly vechny pásma v reimu ON zda by antiradar fungoval správně v ČR správně?.
A jetě poslední dotaz, kde je pro tento přístrojnejlepí poloha ? u zpětného zrcáka, nebo u palubní desky??§
Předem moc děkuji za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rullez Pozorovatel
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 10:30 pm Předmět: Re: BEL 965 a nastavení |
|
|
DaviD_TR napsal: | Ahoj,
měl bych na Vás prosím dotaz ohledně nastavení a umístění tohoto antiradaru.
co jsem na internetu vyčetl tak nastavení pro ČR by mělo být toto:
X OFF
K OFF
Ka ON
Ku OFF
LSR ON
SWS OFF
POP OFF
je to opravdu tak ? a nevíte někdo prosím co jednotlivé pásma znamenají ?? a v případě e by byly vechny pásma v reimu ON zda by antiradar fungoval správně v ČR správně?.
A jetě poslední dotaz, kde je pro tento přístrojnejlepí poloha ? u zpětného zrcáka, nebo u palubní desky??§
Předem moc děkuji za odpověď. |
Nastavení je správné,kdyby bylo ve v reimu ON,tak by dektor reagoval na věci,které se netýkají radarů,jako např. čerpací stanice,shoping centra,automatické dveře,bezdrátový zvonek,informační tabule apod.
Nejlepí umístění detektoru je různé,ale u palubní desky bude dobrý umístění. |
|
Návrat nahoru |
|
|
DaviD_TR Nováček
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 4:05 pm Předmět: Re: BEL 965 a nastavení |
|
|
děkuji za vysvětlení jen jsem si jetě uvědomil e 965 ka mě u Ka nabízí místo OK >>> CZ snad to nevadí a je to správně, jinak jetě otázka nevíte někdo co znamená to pásmo SWS, POP,... ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rullez Pozorovatel
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 5:35 pm Předmět: Re: BEL 965 a nastavení |
|
|
DaviD_TR napsal: | děkuji za vysvětlení jen jsem si jetě uvědomil e 965 ka mě u Ka nabízí místo OK >>> CZ snad to nevadí a je to správně, jinak jetě otázka nevíte někdo co znamená to pásmo SWS, POP,... ? |
Myslím,e v manuálu by to mělo být napsaný.
Jeden manuál je třeba zde :
www.antiradar.sk/pdf/940-960.pdf |
|
Návrat nahoru |
|
|
DaviD_TR Nováček
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 5:38 pm Předmět: Re: BEL 965 a nastavení |
|
|
Rullez napsal: | DaviD_TR napsal: | děkuji za vysvětlení jen jsem si jetě uvědomil e 965 ka mě u Ka nabízí místo OK >>> CZ snad to nevadí a je to správně, jinak jetě otázka nevíte někdo co znamená to pásmo SWS, POP,... ? |
Myslím,e v manuálu by to mělo být napsaný.
Jeden manuál je třeba zde :
www.antiradar.sk/pdf/940-960.pdf |
No paráda :-) děkuji moc, návod jsem neměl - 965ku mám z druhé ruky .-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
DaviD_TR Nováček
|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 9:08 pm Předmět: Re: BEL 965 a nastavení |
|
|
Ahoj,
děkuji moc za předchozí rady, ale jetě bych měl prosím pár dotazů:
u 965 ky jak je Rear laser port ... pokud jsem to správně pochopil, senzor hlídající laser. měření ze zadu vozu?? pokud ano nezruí se funkce tohoto senzoru při uchycení na sluneční clonu, kdy je senzor zakrytý?
a co se úsekových kamer týče, tak pokud jsem se na foru dobře dočetl tak je antiradar zachytí pouze v případě nasvícení - horí svět. podmínky , tma? pokud ano, při uchycení na sluneční cloně má antiradar tuto kameru taky monos zachytit?
Předem moc děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 10:29 pm Předmět: |
|
|
U BEL 965 bych lasery a usekove mereni vubec neresil, na tohle ten detektor neni staveny a funguje blbe - detekce laseroveho merice a IR prisviceni usekoveho merice je spise nahodou nez pravidlem.
Ani V1 (na lasery) nebo Euro 550 a BEL 975 (na usekovky) nejsou to prave orechove, protoze akorat oznami, ze prave problehlo zmereni laserem (V1) nebo reaguji jenom pri zapnutem IR prisviceni za spatnych svetelnych podminek (EURO 550 a BEL 975), ovsem 965 je v tomhle ohledu absolutne nejhorsi!
Proste je to detektor vyhradne na mikrovlne radary, na laserove merice je nutne poridit si Blinder nebo Antilaser a na usekovky externi navigaci TomTom nebo MIO s aktualni databazi policejnich radaru. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
DaviD_TR Nováček
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 3:38 pm Předmět: |
|
|
Děkuji moc za odpověď. Z odpovědi jsem teda pochopil, e na laser. se u 965 raději moc spoléhat nebudu a co se týče úsekovek, tak raději vyuít Mio. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 8:16 am Předmět: Re: BEL 965 a nastavení |
|
|
Tak jsem včera zkusil nastavit při cestách po naí "drahé" vlasti POP na ON a hnedle mi to dvakrát hodilo alarma. Jednou v Bochově cca 100m před bouračkou u které byli jak cajti, tak sanitka a podruhý se POP alert ozval cca 100 metrů před semaforem u Lubence kde je kyvadlová doprava. Vim ze je v ČR zapnutí POP bezpředmětné, ale docela by mě zajímalo co to v obou případech mohlo způsobit. Máte někdo zkuenosti s těmito poplachy? _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 1:20 pm Předmět: |
|
|
Zdravím vechny...
Dneska mi doel potou starí BEL 965 z druhé ruky a hnedka se lo testovat... Projel jsem kolem 4 cedulí, co ukazují rychlost, detektor mlčel jak hrob... Na jediné, co řekl byl stacionár (z poi.cz) v Bystrci, kde detekoval podle mě sluně (detail na fotce)... Z toho plyne otázka... Je toto normální??? Radary pouívají úskové měření, které, jak jsem se tu dočetl, tento radar prostě "nechytá"???
Potom potkám takových 8 policajtů... U jsem je z dálky viděl, jak se tam motají (asi učení nováčků)... Při projídění kolem jsem si viml policajta, jak do čumí do něčeho, co mi připomínalo nějakej starej gramofon (ale viděl jsem to jenom kouskem očka ) a dalí rovnou zastavovali... e by laser??? Antiradar mlčel jak hrob...
Čili na první den jízdy se moc neosvědčil... Ale třeba to přijde a budou i nějaký záběry na kameře...
(omlouvám se za malůvku, ale třeba to bude jasný i tak )
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 1:42 pm Předmět: |
|
|
Cedule byvaji casto v K pasmu, ktere bys mel mit vypnute - tudiz je normalni, zebyl zticha. Pokud prislusnik do neceho koukal, byl to laser, proti kteremu je detektor bezbranny. Tudiz zase bezna reakce.
Usekace nic nevysilaji = neni co detekovat.
Na stacionar reagovat mel, a reagoval, tudiz zase spravne.
Takze bych rekl, ze se choval, jak mel. Kde na ty policajty vsichni chodite.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
No co sem si tak viml, tak K mi pípalo pokadé, kdy jsem projel kolem benzínky... Ale co mě spí zařáí, tak jsem měl zaplou volbu Laser, ale detektor stejně nic... Jako jsem myslel, e aspon pípne, e mě změřili... Ale bud na mě nemířili, nebo prostě detektor nevěděl...
Nevadí, budu jezdit dál a uvidím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:13 pm Předmět: |
|
|
Tak mas K zaply, nebo nemas CZ verzi... A Laser nemusi halsit, i kdyz je zaply. nekdy se to proste nepovede. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
radeggast: To jsou dotazy které se zde řeili ji hoooodněkrát Laser na tomto typu detektoru je "skoro" (neříkám e úplně) nedetekovatelný. Paprsek laseru by se musel trefit přímo do čidla. Vzhledem ke krátké době měření laserem ti bude stejně na prd i kdy ti to zařve laser alert. Jedině kdy to můe pomoc bude kdy bude měřeno auto před tebou a nějakou astnou náhodou se paprsek odrazí k tobě. _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|