Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
stahovanie Pozorovatel
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Vranov nad Topžou
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:41 pm Předmět: |
|
|
uvidime ked to bude.. potom bude priestor na reakcie a protiopatrenia. teraz tazko povedat ako bude novy zakon vyzerat.. ak ked bol by som zvedavy co chystaju _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
Ve výcarsku jsem o potíích slyel, ale v Německu a Belgii nevím, e by tam někdo měl problém s POI. Jiná věc jsou detektory, kde v Německu i Belgii jsou někdy dosti nervózní.
Moná přitvrdili politiku vůči AR, ale spíe autoři článku smíchali vechno dohromady (to novináři občas dělají). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 5:24 am Předmět: |
|
|
marsal napsal: | Ve výcarsku jsem o potíích slyel, ale v Německu a Belgii nevím, e by tam někdo měl problém s POI. Jiná věc jsou detektory, kde v Německu i Belgii jsou někdy dosti nervózní.
Moná přitvrdili politiku vůči AR, ale spíe autoři článku smíchali vechno dohromady (to novináři občas dělají). |
bodaj by si mal pravdu  _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 6:17 am Předmět: |
|
|
stahovanie napsal: | marsal napsal: | Ve výcarsku jsem o potíích slyel, ale v Německu a Belgii nevím, e by tam někdo měl problém s POI. Jiná věc jsou detektory, kde v Německu i Belgii jsou někdy dosti nervózní.
bodaj by si mal pravdu  |
bodaj by aj (a hlavne) toto dopadlo jak vacsina veci na slovensku  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 7:33 am Předmět: |
|
|
stahovanie napsal: | http://hnonline.sk//c6-10026080-21833090-k00000_detail-kalinak-uz-vie-kolko-nam-vezme
su tu aj detektory  |
je tam antidarar. otazne je ako bude antiradar definovany.. okrem toho formulacia "zákaz vlastného antiradaru" je troska divna.. co tym chceli povedat? _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
|
Zaslal: so srpen 18, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | http://spravy.pravda.sk/za-rychlost-hrozi-strata-vodicskeho-preukazu-f4k-/sk_domace.asp?c=A070817_071611_sk_domace_p04
btw netusi niekto kde by sa dal zohnat navrh toho zakona? nejak to neviem najst.. |
pokial bude v legislativnom konani v &nrsr tak je to na nete, inac ministerstvo nic take nezverejnuje _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|