Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LUB Expert

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 4:39 pm Předmět: Laser za atcem směr Praha |
|
|
Tak dnes se mi OPĚT potvrdilo, e při měření jde opravdu o to jak nachytat co nejvíce řidičů. Samozřejmě dlouhá rovinka za atcem která svádí troku přilápnout plyn, ale opravdu hezká a rozhodně ne nebezpečná silnice....jedu si to takhle za Superbem kterej to uhání 120km/h....ádná rychlá a zběsilá jízda... kdy se blíí křiovatka, tak zpomalíme pod 90 pak zase rovinka, tak zase cca 110-120km/h a nejdnou LASER ALERT....stáhl jsem to na 80, ale Superb uhání dál a já během 200m projel kolem černé Fabie zaparkované čumákem do pole a na zadní sedačce seděl trouba co měl staený okýnko a hrál si s laserovou pistolkou. No asi jsem měl těstí, e jsem byl v zákrytu a paprsek proel skrze Superba a k mojemu detektoru. No musím prozradit, e se takhle v poslední době docela rád chytám do háku za auta který jedou takovou pohodovou svinou jízdu... vyplatí se to věřte mi!!!
Akorát by mě zajímalo zda to byla spádová oblast jetě pro atec a tamní MP má novou hračku, nebo zda se u činí PČR. _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 9:11 am Předmět: Re: Laser za atcem směr Praha |
|
|
LUB napsal: | No musím prozradit, e se takhle v poslední době docela rád chytám do háku za auta který jedou takovou pohodovou svinou jízdu... vyplatí se to věřte mi!!! |
hovori sa tomu rabbit (zajac).. vacsinou sa tato taktika pouziva proti instant-ON radarom ale je to super aj na laser a nase radary s nizkym vykonom  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 9:57 am Předmět: http://www.ewrc.cz/ewrc/smilies/ad.gif |
|
|
Popravdě jsem v tom "oku" ani moc nestihl koukat co přesně to bylo a z důvodu časové tísně se mi to otáčet nechtělo, ale kadopádně to vypadalo na první pohled docela velký a foák na tom tutově byl nahoře, take to nejspí vypadá na PL3 se záznamem...e???. Kasa rozhodně nikde nebyla. Jetě mě napadlo, e to mohl být jen test nějakýho soukromníka, ale fakt nevím. Označení auta nápisem jsem si taky neviml. Leda e by na černém autě byl černej nápis policie...u monocajtů je vechno moný.
ragamix napsal: | hovori sa tomu rabbit (zajac).. vacsinou sa tato taktika pouziva proti instant-ON radarom ale je to super aj na laser a nase radary s nizkym vykonom |
Díky za info...teď u aspoň vím co e to provádím... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
Pokud to byla MP atec, tak by bylo lepí to projet a těit se pak na správní řízení... Ovem za podmínek, e bezprostředně po změření se vrátí, pořídí fotografie, poádá dotyčného měřiče o identifikaci příslunosti k Policii nebo MP a pokud by prokázal příslunost k MP, tak oznámit protiprávní jednání na 158... Ke správnímu řízení by Tě pak tutově ani nikdo nezval  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 4:39 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB: JJ to má naprostou pravdu, ale v mém případě jsem si naprosto jistý, e v době měření na mé auto (na značku a můj xicht) rozhodně dobrý výhled díky Superbu přede mnou nebyl . Natuty to schytal on, take snad se nespokojí s tím, e mu řeknou zapla a on bude cálovat, ale e se bude případně bránit.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
Městské cajty je potřeba učit zákonům! Já bych se vrátil a přestupek řádně zadokumentoval... Mám toti zkuenost (teď čerstvou), e pokud se člověk při stínosti nenechá odradit první odpovědí, e ve bylo v souladu se zákonem a "poradí" úředníkům, jak postupovat při získání důkazů proti svým zaměstnancům, tak to funguje Dokonce i v Pze...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: po říjen 08, 2007 3:51 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Mám toti zkuenost (teď čerstvou)... |
Tak se BOBe pochlub Nebo jestli jsi u o tom psal v jiném vláknu fóra, tak mi prosím hoď odkaz  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 8:36 pm Předmět: |
|
|
LUB napsal: | Tak se BOBe pochlub Nebo jestli jsi u o tom psal v jiném vláknu fóra, tak mi prosím hoď odkaz  |
Netýkalo se to provozu na pozemních komunikacích, tak jsem to se nedával...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|