|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 4:50 pm Předmět: Muj prvni zachyceny prestupek, za to ale poradny :) |
|
|
 _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní 
Naposledy upravil shwaara dne pá listopad 23, 2007 10:35 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
Tohle se fakt stalo, nebo se drzis tveho hesla?? Ve, co píu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýlím si, abych byl zajímavějí. Ja se drzim pravidla, jezdim jako prase, ale na plny care a na horizontu proste nepredjizdim....
PS: Tohle jsem nasel v bodovym systemu: Předjídění vozidla v případech, kdy je to zakázáno zákonem. 6 bodů, 5 000 - 10 000 Kč, 6 měsíců - 1 rok a blokova pokuta nelze uloit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 5:32 pm Předmět: |
|
|
No tak to se fakt dnes stalo, mam na to svedky i protokol:) Ja tam predjizdim dost bezne, pac je tam krasne videt, i kdyz vim, ze se to nema No ze je za to hafo bodu a abstinence, to jsem si nasel taky, jde mi spis o to, jak se k tomu vyjadrit, aby to proslo:) Myslim, ze vyse navrzeny postup neni az tak spatny, ale mozna jsem neco prehlidl. A predem upozornuju, ze nepotrebuju komentare, ze za svy ciny musim pykat, ze se nemam vymlouvat, atp. Studuju prava, ta jsou predevsim o hledani skulin v zakonech:) Bohuzel jsem zatim pouze ve druhaku... Tak si rad necham poradit od zkusennejsich.
Zapomnel jsem napsat, ze me policiste nepoucili o mych pravech, coz maji povinnosti ucinit.
PS: To heslo mam v podpisu pro rypaly, kteri by chteli z nekterych mych prispevku, tykajicich se pripadneho puruseni zakonu, neco vyvozovat.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 5:40 pm Předmět: předjídění |
|
|
... delete _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně)
Naposledy upravil KlokanXM dne pá listopad 23, 2007 11:21 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 5:42 pm Předmět: |
|
|
Jo, prave tak jsem to myslel. Zaradil jsem se na puvodni misto, nastesti. jen doufam, ze videozaznam nebude sahat moc daleko pred prejezd, to by se uz ukecavalo hur. Ale nemel by.
Svedky snad tahat nebudou, to by byl prusvih a moc komplikovany. Mno uvidime, jsem hodne zvedavej, jak se to vyvrbi. Kazdopadne uz mam na zitra brigadu, abych mel pro pripad neuspechu nejaky penize na pokutu. Ted pred Vanocema je to zvlast neprijemne. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 5:51 pm Předmět: Re: Muj prvni zachyceny prestupek, za to ale poradny :) |
|
|
Jeliko můj příspěvek obsahoval moc podrobných detailů, tak jsem ho smáznul...
Bylo tak učiněno ze stejného důvodu jako smáznutí úvodního příspěvku autora topicu.
Příspěvek mám uloen v archivu  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky)
Naposledy upravil LUB dne so listopad 24, 2007 1:22 pm, celkově upraveno 3 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 5:55 pm Předmět: |
|
|
snad mam... ;-)
Mno myslim, ze zaznam by delsi byt nemel, pac byli hodne zalezli...
Kazdopadne, co kdyby tam bylo videt, jak jsem zacal predjizdet? To mi uz asi nic nepomuze, co?
Jo, byli jsme v aute 4, kamoska dokonce vylezla ven, kdyz jsme se domlouvali s policajtama, aby mi mel kdo dosvedcit, ze me nepoucili o mych pravech.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
Takhle to vidim ja:
RZ momentalne jeste neni nutne nijak zvlast resit, to bude max. pokuta bez bodu.
citace: |
§ 17
Předjídění
(5) Řidič nesmí předjídět:
..
g) na elezničním přejezdu a v těsné blízkosti před ním. |
Otazka tedy zni, jestli jsi v tesne blizkosti predjizdel a co je ta tesna blizkost. Tady bohuzel silne zavisi na vykladu.
Otazka plne/neplne cary neni nijak kriticka, neb prejeti plne cary je pouze poruseni zakazu prejeti podelne cary souvisle (V1a), nikoli poruseni zakazu predjizdeni dle bod. systemu, takze jen pokuta. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
Oni do protokolu napsali jen predjizdeni na zakazu predjizdeni podle zn. V1a. O prejezdu je v protokolu jen tolik, ze se to stalo na silnici c. .. v blizkosti zel. prejezdu. Jinak jsem zastavil asi 2m pred prejezdem, to neni moc... Ale chtelo by to uhrat na to, ze jsem nepredjizdel, jen se vyhybal.
Podle ceho soudis, ze prejeti podelne cary souvisle neni poruseni zakazu predjizdeni podle bodoveho systemu? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
mozno pomoze aj to ze cez plnu ciaru mozes prejst pri odbocovani na miesto leziace mimo cesty a pri obchadzani prekazky.. zalezi co je presne vidiet na zazname. drzim palce nech to dobre dopadne!! _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
V případě vyhýbání se by tě nemusela trápit otázka plné čáry. Při odbočování mimo vozovku či objídění překáky můe plnou čáru přejet.
No ale jestli právě na videu půjde vidět, e nelo o "objídění" ale o plánované předjídění, tak je to patenka... ty jsi svou verzi do protokolu taky zakresli?
P.S. Regamix byl o dvě minutky rychlejí...jsem se moc rozepsal no  _________________
Naposledy upravil LUB dne čt listopad 22, 2007 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
Dik. Odbocit se tam nikam neda. A prekazka.... Oni jeste trochu jeli. To to asi neklapne. Porad si myslim, ze nejvetsi sanci ma to vyhnuti se. Ale dik moc za napady, treba prijdem na neco lepsiho. Skoda, ze jsem nevidel ten zaznam. Nechteli se se mnou moc bavit, nerekli mi ani odkud vlastne jsou. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:18 pm Předmět: |
|
|
Ne, ja se do protokolu vubec nijak nevyjadril. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
No ty dvě auta by v tvém případě mohlli být uznány jako překáka take toho bych se hned nepoutěl...prudce zabrzdili, take překáeli v plynulosti dopravy _________________
Naposledy upravil LUB dne čt listopad 22, 2007 7:21 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
vyhybanie je dobra volba. co sa tyka obchadzania prekazky - ak sa hybali nemalo by to vadit.. bola by to sice pohybujuca sa ale stale prekazka (neviem ale ako to je presne definovane v zakone). ved uvidis co sa bude dat spravit. daj potom vediet _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|