Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 9:09 pm Předmět: Neuvěřitelně hustá reklama |
|
|
to musíte vidět, dole na té stránce je super reklama, to se skoro nedá vydret.
http://citroen-saxo.autobazar.eu/card.php?id=365977  _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 9:16 pm Předmět: |
|
|
Hodne slusny...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:18 am Předmět: |
|
|
Dost dobra a videl jsem ji uz i v televizi... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
kooperativa mava super reklamy.. v minulych rokoch napr parny valec ktory isiel narazit do avie.. sofer mu na poslednu chvilu uhol ale hned pred nim stalo policajne bmw, chlapik co presiel policajtovi cez nohu naco mu on kyvol nech ide delej (prvu nehodu vam odpustime), policajti umyvajuci okno vodicovi ktoreho zastavili (dobrych vodicov odmenime) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st listopad 28, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
Mno ale tusim, ze v TV sla tahle reklama jen na SLovensku, v CR ne... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: st listopad 28, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
ano ja som tiez videl len na ceskych tv _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 2:43 pm Předmět: |
|
|
Ja prave jen na slovenskych   _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
jasne slovenskych sorry no vcera som bol cerstvo po operacii a este asi posobila ciastocne narkoza  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|