Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ota Člen klubu

|
Zaslal: st březen 19, 2008 1:37 pm Předmět: Říčany-Černokostelecká pevný radar. |
|
|
Tak pánové,a moná i dámy.
Brzy mě bude ctí,vás pozvat do Říčan na novou ptačí budku u koly.Zatím je nefunkční.Dělají na tom. Loc: 49°59'54.181"N, 14°40'13.854"E _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt březen 27, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
Říčany Černokostelecká x Gorkého ve směru do Prahy je klasický Czech_Radar průjezd na červenou a volitelně i rychlost. Dvě smyčky v asfaltu před stop-čárou u křiovatky.
 _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: čt březen 27, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
Tak někdo zjistěte, komu zařízení patří, tedy jestli je měření právně platné... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: út duben 15, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
Testoval někdo frekvenci Rameru Říčany-Černokostelecká?Opravdu by mě to zajímalo.Důvod objasním později.. _________________ V1 3.863 Rx65e
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út duben 15, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
Ja z vyse psaneho pochopil, ze jde o indukcni smycky.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út duben 15, 2008 5:20 pm Předmět: Re: Říčany-Černokostelecká pevný radar. |
|
|
btw. do jake kategorie se na POI pridavaji indukcni smycky? Jako usekovky? Proc nemaji nejakou special kategorii, at je to prehlednejsi? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út duben 15, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
Kdo vi kolik je tehlech Traffipaxu po CR? Klidne udelam novou kategorii POI a pridam je tam, ale potrebuji vedet LOC a pak neni problem, hlavne i rychlost kterou hlidaji.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út duben 15, 2008 5:34 pm Předmět: |
|
|
mno tak casem se to bude zaplnovat, zatim dame dohromady aspon 3, ne? v tom pripade by to chtelo je vymazat z kategorii POI, kde jsou mimo misu.  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út duben 15, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | mno tak casem se to bude zaplnovat, zatim dame dohromady aspon 3, ne? v tom pripade by to chtelo je vymazat z kategorii POI, kde jsou mimo misu.  |
Jak rikam napis mi kde jsou i LOc a rychlosti a ja udelam novou kategorii, jelikoz tohle se bude hodne hodit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út duben 15, 2008 5:46 pm Předmět: |
|
|
Tipl bych, ze ta cernokostelecka je tady: Loc: 49°59'54.278"N, 14°40'13.903"E . rychlost neznam, vic nevim Rad pomuzu, kdyz neco budu vedet, dam vedet. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út duben 15, 2008 7:01 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zvědaff, co přijde...včera jsem tudy projel asi 140  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út duben 15, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
ota napsal: | Testoval někdo frekvenci Rameru Říčany-Černokostelecká?Opravdu by mě to zajímalo.Důvod objasním později.. |
Indukční smyčky frekvenci nemají, nemají a nemají.
 _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út duben 15, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Tak jsem zvědaff, co přijde...včera jsem tudy projel asi 140  |
Pokud dvakrát lutě neblesklo, tak asi nic. Mám podezdření, e to jetě není v (ostrém) provozu. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: st duben 16, 2008 3:14 pm Předmět: |
|
|
Bydlím nedaleko a tak jsem měl dost času se tomu radárku věnovat.Byl jsem tam několikrát po 21hod. testovat.Je pravda,e tam ta smička je,ale min.týden jsem tam měl detekci v plném provozu cca 200metrů jak na příjezdu tak na odjezdu 300mertů.A to je otázka?Proč?Na semaforu byla stále zelená.Předevčírem jsem tam jel kolem 20hod.a minimální detekce 2m.na odjezdu.Nic víc.Tak jsem tam ve vzdálenosti těch dvu metrů čekal asi tak 5 minut v kterých to tak třikrát krátce detekovalo.A tak mě to včera nedalo a zajel jsem ta opět v 21hod.Výsledek-opět nic.Tak jsem počkal a nic nepojede a zmáčkl semafor v domění,e po rozsvícení červené se to automaticky aktivuje.A co myslíte,e se dělo?? _________________ V1 3.863 Rx65e
|
Návrat nahoru |
|
 |
|