Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaké máte zkuenostui s V1 v Západní Evropě? |
Nikdy jsem to neřeil |
|
28% |
[ 2 ] |
Jezdím tam málo, není to pro mne významné |
|
28% |
[ 2 ] |
Mám výsledky podobné jako v ČR |
|
0% |
[ 0 ] |
V1 dává velmi dobré výsledky |
|
14% |
[ 1 ] |
V1 detekuje hůře, ne v ČR |
|
0% |
[ 0 ] |
V1 se takřka nedá pouít |
|
14% |
[ 1 ] |
V1 nepouívám, bojím se policie |
|
14% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 7 |
|
Autor |
Zpráva |
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 9:17 am Předmět: Detekce V1 v zahraničí |
|
|
Zkouel jsem V1 3.363 v Německu, Rakousku a Itálii a mám velmi smíené zkuenosti. V1 mám upevněnou vertikálně u sloupku a velmi dobře (cca 200-300m) dopředu detekovala radary v pásmu K.
V okolí Mnichova jsem ale opakovaně zaznamenal, e v pásmu Ka V1 reagovala velmi pozdě, takřka v paprsku měření (nebo max 50m před ním). S 3.361 jsem tuto zkuenost nezaznamenal, ale také musím říci, e jsem citlivost v Německu nijak zvlá neřeil.
Myslíte si, e chyba je v polarizaci? Podle reakcí na německém internetu vím, e V1 je tam spolu s BELem hodnocena jako super přístroj.
Rád bych znal Vae zkuenosti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 11:01 am Předmět: Re: Detekce V1 v zahraničí |
|
|
marsal napsal: | Zkouel jsem V1 3.363 v Německu, Rakousku a Itálii a mám velmi smíené zkuenosti. V1 mám upevněnou vertikálně u sloupku a velmi dobře (cca 200-300m) dopředu detekovala radary v pásmu K.
V okolí Mnichova jsem ale opakovaně zaznamenal, e v pásmu Ka V1 reagovala velmi pozdě, takřka v paprsku měření (nebo max 50m před ním). S 3.361 jsem tuto zkuenost nezaznamenal, ale také musím říci, e jsem citlivost v Německu nijak zvlá neřeil.
Myslíte si, e chyba je v polarizaci? Podle reakcí na německém internetu vím, e V1 je tam spolu s BELem hodnocena jako super přístroj.
Rád bych znal Vae zkuenosti. |
Ja myslim, ze vertikalni polarizace je takove specifikum jen pro CR...ale mozna se pletu, Robert vi vic.
Do Nemecka jedu na jare, ale po pravde, ac mam AR az u stropu a neni moc videt, trochu strach z toho mam a asi bych jej schoval. Nejake jine zkusenosti ostatnich? _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
v nemecku sa pouziva multanova 6F (Ka pasmo) a ta ma tiez nizky vykon ako ramer.. a tak isto vertikalnu polarizaciu. inak je normalne ze detekcia K pasma je lepsia. to su ale len vseobecne "rady".. vela po zahranici nejazdim _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po prosinec 24, 2007 6:05 pm Předmět: |
|
|
Ramer a Multanova jsou vertikál.
Chybí odpověď "V1 (v zahraničí) nepouívám, protoe mám Bel" _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 11:19 am Předmět: |
|
|
Jeden z moných "problémů" detekce v Německu můe být rychlost. V okamiku měření jsem jel cca 140-150 km/h na 130 km/h, co znamenalo, e mezi první detekcí a spatřením radaru bylo méně času, ne bývá obvykle u stacionáru v Praze. Multanovu jsem proto viděl dost rychle po zaznění signálu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 1:43 am Předmět: |
|
|
S V1 pojedu do D asi a v březnu... Nespoléhal bych se tam ale na ádný detektor... Párkrát mne tam ale zachránil TOMTOM s poi... Jejich optické brány (na dálnicích) a Traffipaxy (ve vesnicích) jsou fuck_t vopruz |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | S V1 pojedu do D asi a v březnu... Nespoléhal bych se tam ale na ádný detektor... Párkrát mne tam ale zachránil TOMTOM s poi... Jejich optické brány (na dálnicích) a Traffipaxy (ve vesnicích) jsou fuck_t vopruz |
Bobe, a ty mas nemecke POI s radary? Sim sim, kdybych mohl ponizene prosit... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 5:00 pm Předmět: |
|
|
VlaK: i Rakouské... napi mi do SZ adresu...polu |
|
Návrat nahoru |