Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 9:19 am Předmět: V Praze přibudou dalí radary na měření rychlosti automobilů |
|
|
V Praze přibudou dalí radary na měření rychlosti automobilů
http://pda.ceskenoviny.cz/archiv/index_view.php?id=292019 _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
Bez komentare Muzou si delat, co chteji. Reknou, ze za vsechno muze rychlost, ze je treba vyssi tresty a vetsi omezeni svobody a ono jim to vzdycky projde a jeste jim par lidi zatleska. Kdyby to aspon nebyly ty idiotsky usekovky Zase pujde znacka dolu a doprava v Praze se zastavi jako v patek. Kvuli tem idiotskym usekovkam v tunelech se to v nich zacalo stosovat, az je museli min. na hodinu zavrit. Mne 20m pred cumakem. Tak jsem jsem to objel a pred zlichovskym tunelem to zase stalo. Za nim smer strakonicka uz dobry, smer barandak stal. Asi to chce vic usekovek, idioti. Taky jsem jim do kazdy kamery, pod kterou jsem stal, a ze jich bylo, ukazal, co si o nich myslim, ze jsou jednicky:|x  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: ne leden 20, 2008 1:53 pm Předmět: |
|
|
Vdy já to říkal u dávno a na má slova jednou dojde. Nakonec ti tupci nechaj do aut namontovat GPS sledování u z výroby a budou nám vem rovnou promítat na tachometr pokuty. _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky)
Naposledy upravil LUB dne ne leden 20, 2008 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
...a pri narozeni implementovat cip a sejmout otisky prstu. Jen mi unika, za co se cely to 20. stoleti bojovalo... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: st leden 23, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
Stejný článek na iLe.cz
http://zpravy.idnes.cz/ridice-v-praze-maji-zpomalit-dalsi-radary-f1c-/praha.asp?c=A080122_103727_domaci_itu
citace: | Někteří motoristé se zase při projednávání přestupku vymlouvají, e neřídili oni, ale osoba blízká, její totonost nemusí prozradit. - více zde
To by mohl změnit nový silniční zákon. "Těí nás, e se nyní uvauje o tom, e by se silniční zákon změnil a ´osoba blízká´ by z něj vypadla. Klesne tím nehodovost o desítky procent," je přesvědčen Klema. |
Asi příprava veřejnosti na novelu Silničního zákona. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st leden 23, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
Klesne tím nehodovost o desítky procent.... to jsou kecy člověka, který o dopravě neví nic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: st leden 23, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
nehodovost pro policii klesne hlavně zvýením kody pro povinnost volat pčr na 250k a zruení povinnosti volat při kodě třetí osobě pod limit. tím i totálka funglový fábie nebude nehoda a budou se plácat po zádech, jak sníili nehodovost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|