|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po leden 22, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
Jsem zkusil udelat takove resume z techto nasich testu, tzn V1 vs Bel 995CZ. Snazil jsem se byt hodne objektivni, takze me hnedka nenadavejte pokud je tam malinkata chybka...
http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?p=1925#1925 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: po leden 29, 2007 9:41 am Předmět: |
|
|
Takze ten Valentine One zas taková sláva není, poslední týden ho testuji a jezdím s ním po Praze a má celkem dost falených poplachů. Stačí hodinka, dvě jedění a řidič je u pak tak otupělý, e na skutečný radar ani nezareaguje.
Dnes jsem na Praze 4 (ul. Opatovská) porovnával citlivost na stacionárním radaru u několik různých modelů a nejlépe dopadl BEL 975 R /Vector LR (pevná sada), o 2. a 3. místo se dělily BEL Vector 995 Inter. (verze CZ) a Valentine One, a nehůře dopadl BEL RX65 (verze USA), který v protisměru reagoval zhruba v poloviční vzdálenosti ostatních detektorů a po směru jízdy NEZAREAGOVAL ani jednou z 5 opakování!
Jako jasný vítěz testu z hlediska citlivost/cena/falené poplachy vyel BEL Vector 995 Inter. (CZ), který po Praze nemá skoro ádné falené poplachy a citlivost srovnatelnou a občas i lepí ne Valentine One, na 2. a 3. místě jsou pevná sada BEL 975 R / Vector LR a Valentine One. BEL 975 R má nejlepí citlivost a mnoství falených poplachů jen o málo vyí ne BEL Vector 965/995 Inter. (CZ), ale oproti Valentine One, který stojí skoro o 5000 Kč více. Valentine One má zase po Praze celkem hodně falených poplachů a citlivost srovnatelnou s BEL Vector 965/995 Inter. (CZ), ale horí ne BEL 975 R / Vector LR. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po leden 29, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
koda, e jsme zatím neviděli jediné video Bel 975R, kde je vidět ta velká citlivost. To co jsme zatím viděli je citlivost velmi slabá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: út leden 30, 2007 12:30 am Předmět: |
|
|
Tak ji snad zitra uvidite, x2005 bude rano testovat a natacet presne tu samou sestavu, kterou jsem tam mel vcera, s vyjimkou RX65, kde je uz situace asi vsem jasna.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út leden 30, 2007 12:53 am Předmět: |
|
|
To uz se tesim na videa, budete zitra testovat i Target 550 Euro??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: út leden 30, 2007 12:56 am Předmět: |
|
|
Myslim, ze ano, ja se radeji nebudu ucastnit, abych neovlivnoval "objektivitu" testu!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út leden 30, 2007 1:02 am Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Myslim, ze ano, ja se radeji nebudu ucastnit, abych neovlivnoval "objektivitu" testu!  |
Sam jsem zvedavej jak dopadne Target, dneska fakt super prekvapeni, kdyz reagoval ze 6 prujezdu kolem kamer na kazdou... Jeste detekce a bylo by to super... Jen me mrzi, ze treba neni nejaky novy firmware i na Bel 995, 965 CZ, ktery by tohleto "opravil" a detektor byl stejne citlivy na usekace, jako Target 550... . Jelikoz podle parametru vsechny antiradary od Bel maji stejnou detekci na Laser 904nm, 33 MHz ířka pásma, tak mi furt nejde na rozum, proc 965 995 jsou uplne ticho a v 945 a Target 550 rvou u usekacu??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|