LaBrava Nováček

|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 2:38 pm Předmět: VAROVÁNÍ |
|
|
Je mi líto, e muj první přízpěvek do tohodle fora je tohodle raení, ale třeba tim někomu pomůu.
Chci tady varovat před případným nákupem V1 na Ebay od prodejce nicknycusa. Před měsícem sem od něj koupil V1, zaplatil přes Paypal a čekal a čekal. V1 ale nedorazil. Kdy sem maníka prudil, co se děje, nedostávalo se mi odpovědí. Po tom co sem mu napsal, e du tendle kejs reklamovat na paypal tak napsal e to pole a zároveň na mě dal stínost na Ebay, e sem údajně nezaplatil (ebay stínost zruila, protoe sem snadno dokázal e platba před měsícem proběhla). Jinak maník neposlal nic. Tak sem to vyreklamoval na paypalu, paypal reklamaci uznal a refundoval mi platbu. Maník se mi pomstil tim, e mi napsal negativní feedback ve smyslu e sem podvodník... Co sem mu samozřejmě oplatil taky, ale bohuel u mám místo 100% pozitivního feedbacku na ebay jen 94.7%...
Link na onu nepodařenou transakci : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=006&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=160053878580&rd=1&rd=1
V1 sem mezitim koupil od jinýho prodejce na ebay, se kterým nebyl ádnej problém, do 5 dnů sem ho tu měl. Kdo by měl zájem o kontakt na něj, tak polu přes SZ. _________________ V1 1.8, Blinder M20. Dříve Bel 965 US, Bel RX65 old a RX65 new. |
|