Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 9:54 am Předmět: PČR a nové hračky |
|
|
Tak, máme 3. ledna...u je někdo viděl v akci?? Semira s Gerchánem??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 3:34 pm Předmět: |
|
|
Bobe neviděl a doufám e jetě dlouho neuvidím  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt leden 03, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
Asi se teprv uci, jak si s tim nevypalit oci....  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt leden 03, 2008 4:41 pm Předmět: |
|
|
neblazni teraz.. ved by im umrzla pr-del  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | neblazni teraz.. ved by im umrzla pr-del  |
Kdy dostanou rozkaz a bude znít jasně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 10:14 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem pred Cernym konem dojel stribrnou civilni kratkou fabii. Kdo tudy jezdi, vi, ze je to tam ted rozkopany a smerem do centra se silnice zuzuje do jednoho pruhu. Vim, jaci jsou ridici fabii, a tak i kdyz jsem jel neco kolem 100kmh, zpomalil jsem a v tom zuzeni jsem ho pustil. Kdyz se silnice znovu rozsirila, fabii jsem predjel a zjistil jsem, ze ma po stranach napisy policie. Uprostred narazniku blesk a za celnim sklem kameru. RX65E 2.0 ani nepip. Jel jsem pred nima podle predpisu (AL G8 jeste nemam namontovanej a co kdyby..), oni se po chvili otocili pres dvojitou plnou!! do protismeru a jeli zas zpatky... Tak asi kontrolovali kradeny auta, Bel mlcel.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
To by znělo na i GESIGa - zná SPZ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 12:13 pm Předmět: |
|
|
alebo to mali proste vypnute. tiez sa mi nieco take stalo v BA na obchvate (dobry sok ked som v cca 120km/h uvidel kameru) ale aj v meste som uz stretol vypnuty radar. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 12:16 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Uprostred narazniku blesk |
Ale to by viděl bradavici |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | To by znělo na i GESIGa - zná SPZ? |
GESIG se logicky neuívá s bleskem, protoe pracuje na principu kontinuálního záznamu - video, kdeto blesk se pouije jen pro zařízení s fotoaparátem pro jeden snímek - AD9 nebo Ramer7. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 1:15 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | ..... fabii jsem predjel a zjistil jsem, ze ma po stranach napisy policie. Uprostred narazniku blesk a za celnim sklem kameru. RX65E 2.0 ani nepip. .......oni se po chvili otocili pres dvojitou plnou!! do protismeru a jeli zas zpatky... Tak asi kontrolovali kradeny auta, Bel mlcel.. |
Radarový měřič AD9 C
http://www.rametchm.cz/index.php?[url]typ=RMA&showid=13&idzbozi=275770&fla=1[/url]
Reim reálného videa a dalí metody měření rychlosti: sledování vozidla s moností foto, měření průměrné rychlosti vozidla pomocí metody "Start - Stop" _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
Joooo!! To bylo ono! AD9, presne tuhle kamerku tam meli! Akorat nevim, co delali, pac Bel mlcel, oni jeli cca 50, nikoho si nevsimali, pak to otocili pres dvojitou plnou do protismeru a jeli zas zpatky.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | oni jeli cca 50, nikoho si nevsimali.... |
Měl jsi je předjet 100 jak jsi jel původně a u by si tě vimli. Ale asi by tě museli dojet a srovnat s tebou rychlost pro pořízení záznamu. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | shwaara napsal: | oni jeli cca 50, nikoho si nevsimali.... |
Měl jsi je předjet 100 jak jsi jel původně a u by si tě vimli. Ale asi by tě museli dojet a srovnat s tebou rychlost pro pořízení záznamu. |
Proc srovnat rychlost? AD9 je normal radar, ne? Pracuje taky v Ka Narrow? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 3:35 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Proc srovnat rychlost? AD9 je normal radar, ne? Pracuje taky v Ka Narrow? |
ano ale ma okrem toho aj pasivny rezim kedy moze fungovat ako gesig. vtedy nic nevysiela co by zodpovedalo tomu ze si nemal ziadnu detekciu _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|