|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LUB Expert
|
Zaslal: so březen 15, 2008 9:09 am Předmět: Něco pro zasmátí |
|
|
Něco pro zasmátí
Nejdřív mrkněte na video
http://youtube.com/watch?v=LXX_4khzyDk
a přikládám jeden komentář občana města zmíněného ve videu k vyjádření starosty města proč je MP potřeba.
Jeliko jsem ze stejného kraje tak vím s jakou vervou MP Ostrov pracuje, ale i přesto jsem se tomu smál jetě dalích deset minut, ale měl jsem asi spí brečet...
Berkis nám napsal(a): Po shlédnutí rozhovoru se starostou města na kabelu Ostrov, kde starosta obhajoval městskou policii s tím, e je velmi potřebná, protoe státní policie v Ostrově nemá dostatečný počet stráníků (z 40 má asi jen polovinu), jsem doel k závěru, e je jednoduí platit městskou policii z peněz města ne doplnit řady státní policie za kterou by sme nemuseli platit a která má i mnohem větí pravomoci ne městská policie. Proč tedy nemůe být městská policie zruena a státní doplněna na dostatečný počet policistů? To nevím! Starosta se také zmínil o tom e nás městská policie vyjde jenom na 35Kč na osobu. V Ostrově máme 16936 lidí jestli se nepletu? Kdy to vechno vynásobím 12. měsíci vyjde mi částka 7 113 120 Kč. Zdá se mi to jako mrhání městskými penězi, ale kdy nás baví vyhazovat miliony za 16 policistů a sluby které ani v tak malém městě nepotřebujeme. proč ne? Přeci jsou to jen drobné.
Tímto děkuji naim odváným a neohroeným hochům z městské policie kteří nás chrání 24h deně i za cenu vlastního ivota _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: so březen 15, 2008 10:35 am Předmět: |
|
|
Kontrolní otázka: Nejedná se ze strany městské policie Ostrov o poruení autorských práv?
Hudba a části textů pouity ze seriálu Kobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei).
Chtělo by to interpelaci na starostu...
Já osobně vyhlauju místním MP papírovou válku. U mě se*e, jak buzerujou jen někoho (např. mě) kvůli malichernostem a na jiné přestupky kalou a sami se jich dopoutí. Jen koda, e s sebou nenosím svůj digitál s 10x optikou. Vyfocení mobilem není to pravé ořechové... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|