Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dort Člen klubu
|
Zaslal: so březen 22, 2008 5:19 am Předmět: MP Praha - auto jen s nápis MP :-( |
|
|
Dneska jsem asi 3x potkal bílou fóbii, obsazena 2x akce praha + byl vidět displej - vdy jsem jel v protisměru - na 99% neměla "bradavici" - a nebyla v barvách MP, ale jen černé nápisy na bocích Městská policie .
2 x měli "uloveno", ale proč to fakt netuím ((((((((((((. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: so březen 22, 2008 10:11 am Předmět: |
|
|
Tak jsi měl fotit a vystavit tu fotky a u by se posílala stínost na postup praských obecních kreténů, kteří plně nerespektují obecně závazný právní předpis |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so březen 22, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
pasy, svetla, gesig, nedani blinkru? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: so březen 22, 2008 11:15 am Předmět: |
|
|
Na GESIG z principu obecní kreténi nemají obecně a navíc v tomto případě (auto bez majáků) nárok - nemají běné oprávnění překračovat rychlost oproti PCR a celníkům - a GESIG je v principu zařízení, kdy rychlost při pořizování důkazu MUSÍ překročit.
Mohl to být spíe LOOK nebo UnicamSCAN -hledání odcizených vozidel - co je IMHO činnost z jejich strany těsně na hraně zákonných oprávnění. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so březen 22, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
Takze kdyz prejdedu hlidlku MP rychlosti vyssi nez maximalni povolenou, oni kdyz me zacnou stihat, spachaji stejny prestupek jako ja a budem platit oba? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so březen 22, 2008 11:28 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Takze kdyz prejdedu hlidlku MP rychlosti vyssi nez maximalni povolenou, oni kdyz me zacnou stihat, spachaji stejny prestupek jako ja a budem platit oba? |
Budes platit jenom ty a jeste jako bonus Ti vezmou body... Oni jsou preci bohove, ktery muzou vse, lopaty duty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: so březen 22, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
Pokud to zkusí v civilním autě, tak nastane boj se správním orgánem, protoe v tomto případě obecní kretén poruil zákon stejně jako řidič, kterého zastaví. Pokud ale pouijí zapnuté majáky a vozidlo zastaví tak, jak jim to umoňuje zákon, tak pak je ve v tuto chvíli O.K. Dále u je to jen a jen na tom, koho zastavili - jak on vyuije svých práv  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|