Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CobraCZECH Kolemjdoucí
|
Zaslal: po březen 31, 2008 11:18 pm Předmět: APRÍL :-D Cobra XRS 9930 s CZ úpravou |
|
|
Zdravím vechny uivatele tohoto fóra.
Ji nějaký čas vlastním antiradar Cobra XRS 9930. Jeliko je má záliba elektronika a její programování, tak jsem si pohrával s mylenkou upravit si elektronicky a softwarově tento antiradar, aby byl plně pouitelný pro ČR. A povedlo se!
Nikomu nic nevnucuji, ale předběně uvauji o úpravách pro irí veřejnost. Obracím se tedy na majitele detektoru Cobra XRS 9930 zda by měli zájem o úpravu. Jedná se o softwarové zúení pásma Ka a dovolím si tvrdit, e po této úpravě dosahuje naprosto stejných a ne-li lepích výsledků jako detektory BEL upravené ČR a Velentine ONE. Nemusím asi ani podotýkat cenový rozdíl který i po zaplacení úpravy nebude zdaleka dosahovat hodnoty zmiňovaných detektorů. Cena za úpravu zatím stanovena není, ale čím větí bude zájem, tím bude příznivějí cena za úpravu.
Pro nevěřící přikládám video na kterém jde slyet u po zapnutí kamery jak má poplach Cobra a teprve pak se přidá s poplachem detektor BEL RX65e verze 2.
S pozdravem CobraCZECH
http://www.youtube.com/watch?v=NPFfHVksiH0
Naposledy upravil CobraCZECH dne so duben 05, 2008 8:01 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: út duben 01, 2008 12:18 am Předmět: Re: Cobra XRS 9930 s CZ úpravou |
|
|
CobraCZECH napsal: | Zdravím vechny uivatele tohoto fóra.
Ji nějaký čas vlastním antiradar Cobra XRS 9930. Jeliko je má záliba elektronika a její programování, tak jsem si pohrával s mylenkou upravit si elektronicky a softwarově tento antiradar, aby byl plně pouitelný pro ČR. A povedlo se!... |
Pokud je to tak, tak jenom gratulace a pekna prace... A co dal? Testovat, testovat, testovat... A pak zase testovat :-) _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út duben 01, 2008 11:32 am Předmět: |
|
|
April? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út duben 01, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
Co za hnupa by se ABelovi mohlo chytnou na april?? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: út duben 01, 2008 11:46 am Předmět: |
|
|
jenze tady to bylo zakerny, pac to bylo odeslany 31.3.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
CobraCZECH Kolemjdoucí
|
Zaslal: út duben 01, 2008 3:26 pm Předmět: |
|
|
Aha tak to se omlouvám. Já měl nastaveno v profilu +2 h a v tom byl celej ten bordel, take |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: út duben 01, 2008 3:28 pm Předmět: |
|
|
takhle vznikl omyl s prispevkem 31.3. Melo to byt na APRIIIILA
Ale dobry ne? čekal jsem ze se nachyta vic lidi co o tom nemaj ajna, ale experti se do toho museli vlozit ...co? Jinak pro Martin1 co psal soukromou zpravu: bohuzel byl to jen april, ale jsem rad ze verohodnej. Ze spoluprace tedy nic nebude
P.S. uzivatele CobraCZECH je tedy mozno smaznout _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: út duben 01, 2008 5:36 pm Předmět: |
|
|
Robert: Přiznávám se bylo to poprvé zfalované video, ale nevím jestli naposled
AntiradaryBEL: Přítí rok u si dám pozor...chybama se člověk učí _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
A odkdy se aptil pise 31.3.??? Jinak jsem jouda no _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
SteveO napsal: | A odkdy se aptil pise 31.3.??? Jinak jsem jouda no |
SteveO: Mas to vysvetleny o neco vejs.
Kdyz si nastavis cas +2h a ne +1 tak ti to bude hazet taky spatnej cas. Psal jsem to sice po pulnoci ve 12.18h, ale diky tem +2h v nasteveni tam skocilo 11.18h - tudiz jeste 31.3. i kdyz ve skutecnosti bylo 1.4. Chybicka se vloudila...
Takze si zkus v profilu nastavit +2h a uvidis co uvidis
Jinak jsem si popravdě myslel, e ten apríl provalí první řidič BOB jeliko to video jsem zamerne pouzil jeho
Zvuk detekce Cobry je z youtube od nejakyho amíka _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: st duben 02, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
Robert napsal: | LUB: Tak tedy dobrá práce, přítě a zase budu potřebovat zfalovat nějaký video tak bych vyuil tvých slueb |
NO PROBLEMO _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
|