Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 7:21 am Předmět: |
|
|
A kdo v Gottwaldově řeí úsekovky? Domnívám se, e to jsou obecní kreténi a ti v současné době mají smolíka. Nebo to snad řeí PaCH? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
Nevím kdo to řeí,ale cedule o měřeném úseku nikde e ICE??? _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 11:10 am Předmět: |
|
|
jj já mám pocit e městu. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 11:26 am Předmět: |
|
|
Je vcelku jedno, komu patří, ale KDO provádí měření? To nemáte nikde známé, kteří by dostali předvolání za rychlost z úsekovky v letoním roce? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 09, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
Jak je to tedy v současné době? To e nejsou značky definované vyhlákou tedy nadále opravňuje řidiče rozporovat měření? Co k tomu říkají právnící? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
Jeliko se jetě nikdo nedostal k soudu, tak precedens není, ale obecně jsem se jetě nesetkal s tím, e by někdo tvrdil opak, tj. e obecní zřízenci smí měřit bez existence prováděcí vyhlákou stanovené značky. Jen Praha to zkouí, ale věřím, e kdy by mělo dojít k lámání chleba, tak pan ředitel z Jungmanky J.M., stejně jako v minulosti, začne hrát zdrovací taktiku a najednou uplyne rok a on s ledovým klidem odepíe dotyčnému, e ji proběhla lhůta 12měsíců a nic se ji projednávat nebude. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
A co neodpovídá prováděcí vyhláce? Tahle proměnná značka je schválená ji pár let a odpovídá i znění prováděcí vyhláky č.30/2001Sb. §4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 09, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
No patně jsem se asi vyjádřil, její vyobrazení není ve vyhláce, pouze je popis v zákoně. Mimochodem na ulicích je celá řada značek, které neodpovídají ádné vyhláčce a přesto s tím nikdo nic nedělá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po únor 09, 2009 10:58 pm Předmět: |
|
|
Já ale reagoval na B20a od ELTODA, která odpovídá právním normám. V dalím se asi neshodneme - zkus najít značku, která není v prováděcí 30-tce a je na ulici a ty jí dodruje či jsi se setkal s vymáháním jejím platnosti? Pokud něco takového najde, dej odkaz.
btw. Já neobhajuji neexistující pokus o novou značku pouívanou praskými obecními poskoky. Je to IMHO variace na IP25a(b), ale postavená na vodě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 09, 2009 11:26 pm Předmět: |
|
|
Nejde o vymáhání, ale o to, e namají některé značky na silnici co dělat.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: út únor 10, 2009 7:09 am Předmět: |
|
|
To ale nejsou dopravní značky, ale to jsou reklamní poutače. Zákon jejich masovou regulaci neumoňoval ( zajisté chápe, proč asi) a do budoucnosti jsou stanoveny takové časové termíny, e do doby jejich plné realizace projde určitě jetě novelou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: út únor 10, 2009 11:41 pm Předmět: |
|
|
Ve Zline to provozuje MP, ale jsou vsechny vypnuty, resp. bez zaznamu. Takze si tam jezdete jak chcete a nikdo vas buzerovat nebude. Predpokladam, ze ale stejne jezdite podle predpisu, ne? _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: st únor 11, 2009 7:56 am Předmět: |
|
|
čím to detekuje??????  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |