|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 03, 2008 1:23 pm Předmět: Co se lze také dočíst na některých webech.... |
|
|
Tak jsem se poflakoval na netu a narazil na jeden web, který publikuje mnoho nepravdivých informací... Dovoluju si na pár zavádějících věcí upozornit (moje připomínky jsou psané kurzívou):
Porovnání antiradarů Valentine One Euro ádná EURO verze prakticky neexistuje a BELTRONIC RX 65 Euro
VALENTINE ONE
Výhody:
vynikající citlivost na radarové a také laserové měření. ano, laserová indikace je přítomna, leč na skutečnosti změření nic nezmění... BTW: třeba po Pze je tato funkce v aktivním stavu velmi nepříjemná, jeliko LASER ALERT je téměř u kadé krabičky, která poutí MHD zelenou
jako jediný zástupce mezi antiradary, obsahuje dvě mikrovlné antény.
naprosto přesná lokalizace směru měření. pro mne osobně zbytečná fce - pípá = měří - odkud, to je mi vcelku umák
výborná mechanická odolnost celokovové konstrukce krabičky antiradaru.
ádné hardwarové a softwarové úpravy. to není pravda, jeliko frekvence 34.0 a 34.3GHz, které pouívá Ramet Kunovice jsou v celé Evropě velkou raritou, a na staré Multanovy (pouívané v D a AT, které jednu z nich pouívají. Čili kadý AR, který lze spolehlivě pouívat v ČR musí být upraven
patentovaná technologie a 16 lety ověřená a bezproblémová konstrukce. co je tohle za marketingový blivajz
jednoduché a přehledné nastavení detektoru pomocí jednoho ovládacího prvku. no, to bych netvrdil...Beltronics má mnohem snaí a přehlednějí menu, ji vzhledem k domu, e nemá jenom ipky, ale display
minimální poruchovost. no, tohle bych asi taky netvrdil
hodně spokojených zákazníků. nikdo jetě nebyl nespokojen a tisíce děkovných dopisů....
Nevýhody:
vlivem extrémně citlivé vstupní mikrovlné části detektoru je velkých městech, kde se vyskytuje hodně vf umu je náchylnějí na občasné falené poplachy.tohle není ádný vliv extrémně citlivé antény - tohle je pouhé vyváení dvou stran: na jedné straně je citlivost detektoru a na druhé intenzita falených poplachů (FP). Pokud chci citlivějí detektor, tak se zvýí i % FP, pokud utlumím FP, tak citlivost detektoru bude mizerná... Pak se jetě objevuje názor, e vliv na FP má také celková stavba detektoru a způsob zpracování signálu... Mike o tom jistě ví své, kdy u přechodu z verze 3.859 na 3.861 pracoval právě na této úpravě
Mezi nevýhody bych já zařadil zejména teplotní nestabilitu. U vech verzí, které jsem zatím měl (krom té poslední, kterou mám teprve týden), se objevila absolutní nedetekce na radar v zaparkovaném voze - mohu dokázat i pořízeným videem. Nevím jak pro ostatní, ale pro mne by mohla být jediná pokuta i tou poslední [/i] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 03, 2008 1:27 pm Předmět: |
|
|
BELTRONIC RX 65 Euro
Výhody:
dobrá citlivost na radary typu Ramet, převáně pouívaných v ČR.
technický display ukazující přibliný údaj měřené frekvence.
hlasová indikace poplachu. spíe obtěuje, resp. lepí je poslouchat intenzitu poplachu ne pána
výstup na sluchátka.
Nevýhody:
provádí se firmwarová úprava detektoru, aby detektor byl v ČR funkční, co se nemusí, ale můe promítnout v případné poruchovosti antiradaru. jak jsem psal u Valentine - tato úprava je nezbytná u vech detektorů, které mají detegovat výrobky Rametu Kunovice
ve velkých městech hodně nepříjemných falených poplachů. Ano, FP tady jsou a pravděpodobně vdy budou, ale není jich více, ne třeba FP V1 na LASER
aby detektor fungoval a neměl tolik falených poplachů, musíte ho umístit do vertikální polohy, co nevypadá na předním skle vozu příli profi tohle je úplně zavádějící informace... Valentine V1 je také potřeba instalovat do vertikální polohy, aby měl větí citlivost, jeliko před časem dolo k přepolarizaci radarových hlav z horizontálu na vertikál... BTW: na V1 neexistuje vertikální drák a tak je lepí říct, e to není potřeba
a to si k němu musíte jetě dokoupit za cca. 600,-- kč. vertikální drák, který by měl být v základním balení, kdy detektor nemá tu citlivost co má mít. znám mnoho solidních prodejců, kteří ho mají ji v základním balení zdarma
drák detektoru na sluneční clonu není v základním balení. Není, jeliko osobně neznám nikoho, kdo si připne detektor na clonu a znemoní tak její pouití Navíc je velmi problematické připnout detektor na clonu tak, aby koukal vodorovně a ne příli k Pánubohu nebo na díry v silnici a měl tak ideální podmínky k detekci
při slunečných dnech hodně falených poplachů na laserové měření. tohle také hraničí se lí - RX65e, tak jako mnoho jiných Belů, je tupý na laserové FP a také na měření laserem. To se u musí mířit opravdu hodně na detektor
známý nápis ,,servis required na display a to u i u předchozího modelu Beltronics 995 a 965. A týkalo se to výhradně těchto modelů a to jetě pouze těch přechodných, které přily na trh cca po roční odmlce Beltronicsu
Nejsem prodejce antiradarů... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
Jo, tak toto píe ten prodejce (JH), který si ode mě bez dovolení "půjčil" uivatelský návod na V1. No a pak začal prodávat za skoro nákupní ceny, co mu krom jednoměsíčního období vydrelo dodnes...
Mimo jiné té JH napsal: | AUTORIZOVANÝ DISTRIBUTOR PRODUKTU VALENTINE ONE |
co je informace livá, protoe
Výrobce Valentine Research, Inc napsal: | Authorized Representative/Distributor in Europe: (none) |
A třeničkou na dortu je MADE FOR EUROPEAN UNION.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po listopad 03, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
Tak aloba... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|