Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CoolTour Návtěvník
|
Zaslal: út květen 06, 2008 5:50 pm Předmět: Dotaz na detekci RX65e vs laser |
|
|
Vzhledem k tomu,e jej mám pouze 14 dní a a naháním radary po okrese jak chci,zatím jsem ho měl monost otestovat pouze na jedné staré ceduli v Ka pásmu, mám dotaz ohledně vertikálního umístění - zajímalo by mně, jak si v měření stojí to laserové čidlo,kdy je umístěno na oférově straně??? Na krabici píou "360 stupňů detekce", ovem to za předpokladu horizontálního umístění...jeliko to čidlo není přímo na hraně, podle mně vůbec na laser na pravé krajnici za určitých okolností nebude reagovat (pokud by mně tedy měřili zblízka, do dálky má to čidlo přece jen větí anci kvůli menímu úhlu a tedy by na Lidar jak tak vidělo). Co vy na to? Má někdo vůbec zkuenost s laserem a RX65e vertikálně, případně video? |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: út květen 06, 2008 5:59 pm Předmět: |
|
|
ono to hlavne vobec neni dolezite. treba si uvedomit ze detekcia laseru je viac menej nahodna a nespolahliva ale predovsetkym je to len informacia ze ta prave zmerali.. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út květen 06, 2008 6:13 pm Předmět: |
|
|
Regamix ma pravdu. Ale pokud je to i pres to pro Tebe dulezita informace, tak ja mam s RX65E vertikal uspesnost kolem 70%. Jeden vstup do laser cidla je i v casti predniho velkeho cidla. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: út květen 06, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
Ja bych to rekl tak, kdyz mas RX 65e jsi ochraneny z 80%. Zbylych 20% je laser a tam jedine lestenku... Nic jineho neni... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: út květen 06, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
mno, slovíčko "úspěnost" je troku zavádějící... S RX65e detekce laseru nikdy není úspěch, ale pouze informace a to navíc zcela bezcená... Ve chvíli, kdy se ozve laser alert, změření ji dávno proběhlo |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út květen 06, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
jo, proto jsem psal, ze ma regamix pravdu, ale asi to ani tak nevyznelo moc presne. Cili: Muj AR se na laser ozve v cca 70% pripadu, ale i tak je v 99,99% pripadu pozde. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
CoolTour Návtěvník
|
Zaslal: út květen 06, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Ja bych to rekl tak, kdyz mas RX 65e jsi ochraneny z 80%. Zbylych 20% je laser a tam jedine lestenku... Nic jineho neni... |
Tak letěnka říká....a co Veil Stealth nátěr za 90,-USD, zná či pouívá to někdo?? http://www.laserveil.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: út květen 06, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
veil je ucinny skor v krajinach kde sa merava na velke vzdialenosti v kombinacii s detektorom. tam kde sa merava na kratke vzdialenosti ako u nas to nie je spolahlive riesenie. aj ked je uz veil 4. generacie ktory je ucinnejsi ako stary.. ale bez lestenky to nepojde ani tak.
btw rAgamix ludia A nie E _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: út květen 06, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
asi by sis mel zmenit nick ale me taky pisou vsichni blbe, i na skolni triko.
Jinak americky veil je u nas asi stejne spolehlivy jako americke detektory (mimo V1). _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: út květen 06, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | asi by sis mel zmenit nick ale me taky pisou vsichni blbe, i na skolni triko. |
sag ja len tak.. ale je to fakt a su to neobvykle slova tak sa nemozeme cudovat ze.. co uz narobime.
ja tento nick pouzivam uz pekne dlho (snad cez 10 rokov) takze menit uz asi nebudem _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: út květen 06, 2008 9:01 pm Předmět: |
|
|
Ja myslel Parkovaciho asistenta, vice naznacit nemuzu... Kdyz to nedojde, skoda, kdyz jo tak bingo... |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: út květen 06, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
ja si myslim ze to pochopil tak ako bolo treba _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: út květen 06, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
Veil auto nenalesti, ale urcity placebo efekt se mu az do prvni pokuty uprit neda _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st květen 07, 2008 7:36 am Předmět: |
|
|
schwaara: no, ale zase si alespoň umeje a navoskuje lak |
|
Návrat nahoru |
|
|
matemix Člen klubu
|
Zaslal: st květen 07, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
Já měl těstí na laser hned po nákupu, tak jsem o tom psal v Obecné diskuzi před pár dny:
kód: | PČR tady u nás měřila jednu ulici ven z města, tak kdy jsem to zjistil, hurá do auta a testovat. Zhruba ze esti průjezdů mi AR zapípal pouze 1x, a to, kdy u jsem byl skoro u nich, a na 100% změřený, přitom vdy měřili cca 300 metrů od sebe. To jsem nejdříve omrkl pěky, ale je fakt, e chvilku měřili ten směr, za chvilku zase otočili mainku na stativu a brali druhej. Zkouel jsem schválně jak vertikal, tak horizontal (i kdy by to u laseru asi mělo být jedno), AR doprostřed skla, jízdu za autem i sám, dokonce jsem se jim otáčel přímo v záběru, prostě jsem zkouel ve moné, co mě napadlo a závěr je tedy takový, e proti laseru s pasivním detektorem zkrátka není ance |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|