Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dort Člen klubu
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 3:52 pm Předmět: Japonský antiradar |
|
|
Tak jsem dnes obdrel jeden spam a pánové - hodil bych do koe vechny ji známe detektory, neb tohle je z JAPONSKA a má to dokonce barevný displej
http://www.1antiradary.cz/
P.S. jinak úasně důvěryhodná stránka s jetě důvěryhodnějím obsahem - ani nebudu raději komentovat některé pasáe, myslím, e jako páteční odlehčení se hodí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 4:10 pm Předmět: |
|
|
Pekne... Lubosi, neni to tvuj vyrobek? Myslim, ze jsem te dole na fotce poznal...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 4:18 pm Předmět: |
|
|
jsem naprosto klidný jenom chudák co si to koupí Zase ale uetří to jak někdo uvidí tak okamitě to bude chtít a bude se smát jak na tom uetřil(ale do první pokuty )
Opravdu dobrý odvaz při pátku _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
Mi se nejvíc líbí ta jejich Speciální detekce českých radarů  _________________ Valentine One 3.862 S vertikál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 11:12 pm Předmět: |
|
|
Nahlasit na UOOU. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 11:13 pm Předmět: |
|
|
Nahlasit na UOOU. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:16 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | kam nahlásit? | Urad pro ochranu osobnich udaju  _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lapat Pozorovatel
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 11:07 am Předmět: Kdo to prodává? |
|
|
Jednoduché zadání e-mailové adresy mi vyhodilo prodejce montovaných hal (vyrobených v Japonsku) z Chrudimi.
Jednatel společnosti:
KH ABG LIMITED CO. Ltd.
Pan Radomil ejnoha
Resselovo náměstí 77
537 01 Chrudim 1
Česká Republika
Tel: +420 608 967 558
hkabg@hotmail.com
sejnoha@sejnoha.com
www.1montovanehaly.cz _________________ Jezdím jako beránek ;-)
Antibodová výbava přítomna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 2:47 pm Předmět: |
|
|
Podívejme se na panáčka asi se mu nedaří haly tak přeel na jiné zboí  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomoking Nováček
Založen: 22.6.2008 Příspěvky: 12 Bydliště: okr. Kurvina pardon Karvina
|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 8:52 am Předmět: |
|
|
nevim co je to za detektor ale manzel sestrenice pobyval na stazi 2 roky v Japonsku (delal tam doktorat z biologie) a rikal, ze detektor ma v Japonsku v aute skoro kazdy ridic - policie pry meri non stop tak detektory patri mezi zakladni vybaveni
Japonska technicka mysl je na vysoke urovni a verim, ze dokaze minimalne dorovnat fachmanum z Bel electronics .... to neznamena, ze umi spolehlove odhalovat Ramery .... _________________ BEL 945, BEL RX65, ...
Naposledy upravil tomoking dne ne srpen 31, 2008 9:10 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 9:02 am Předmět: |
|
|
tomoking napsal: | Japonska technicka mysl je na vysoke urovni |
To nikdo nevyvrací, ale a udělají japonci inkanzen sebelepí, po českých kolejích se stejně neprojede...
Toté platí i pro detektory. Dokud nebude mít detektor nastaveny parametry pro ČR, tak RAMERY na 34.0 GHz prostě nezachytí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomoking Nováček
Založen: 22.6.2008 Příspěvky: 12 Bydliště: okr. Kurvina pardon Karvina
|
Zaslal: ne srpen 31, 2008 9:30 am Předmět: |
|
|
jasne , chapu ..... ale pokud udelaji detektor s trebas USB pripojenim a kvalitnim nastavovacim softvare aby se dalo menit parametry detekce tak ... _________________ BEL 945, BEL RX65, ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|