Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út únor 05, 2008 12:06 pm Předmět: Laser - Vestec u Prahy |
|
|
Dnes kolem 10:30 obecní policie ve Vestci u Prahy merila laserem zónu 30 na takovy pekny rovince. Meli kousek vedle hozenou cervenou civilni feldu, ten, ktery meril nemel zelenou vestu, takze si ho clovek vsiml az dost pozde. V 11:40 tam uz nebyli, maj to kousek od sluzebny. So be caruful ;-) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út únor 05, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
Takze lestenka Horsta Fuchse pomohla?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út únor 05, 2008 12:43 pm Předmět: |
|
|
Me zrovna nemerili a misto toho se spolu na necem domlouvali  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út únor 05, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Me zrovna nemerili a misto toho se spolu na necem domlouvali  |
Tomu rikam pech, to bych otocil a jel jeste jednou... Jelkoz clovek si koupi lestenku a pak ji ani nevyuzije, tomu rikam pech a smula... .
Ps: Mel jsi zatroubit a projet znova...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út únor 05, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
Tak priste, ale ted jsem byl nakonec rad, ze nemerili. Jel jsem 80, kdyz jsem je uvidel, zpomalil jsem na 50 s domnenkou, ze tam je 50. Pak jsem ovsem zjistil, ze to byla zona 30... To by nemuselo dopadnout dobre  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út únor 05, 2008 7:25 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Tak priste, ale ted jsem byl nakonec rad, ze nemerili. Jel jsem 80, kdyz jsem je uvidel, zpomalil jsem na 50 s domnenkou, ze tam je 50. Pak jsem ovsem zjistil, ze to byla zona 30... To by nemuselo dopadnout dobre  |
Pokud jsi měl umyto a naletěno, tak se není čeho bát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út únor 05, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
No to jsem sice mel, dokonce jsem si i vcera kontroloval, jestli se opravdu leskne jak ma, ale problem byl v tom, ze jsem myslel, ze je tam 50, tak jsem zpomalil na 50, ale byla tam 30... A preci jen se nechci zbytecne hadat, takze hazim prasatka jen kdyz je to nutny.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: pá únor 08, 2008 5:50 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes opet Laser v zone 30 ve Vestci v ulici Vestecka:) Merili me na 300m! Byli krasne videt, meli zeleny vesticky, laser nemeli na trojnozce a asi k nemu nemeli ani fotak. Lestenka i RX65E zafungovaly skvele  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: so únor 09, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
schwaara: no tak pokud nebylo přítomno záznamové zařízení, tak to je ideál: správní řízení a v něm poadovat důkaz přestupku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: so únor 09, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
Tady me nenachytali. Tam, kde me nachytali, meli peknou VHSku.... 14.2. od 15:30 budu vysvetlovat, az se ze me bude kourit  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: so únor 09, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | ....laser nemeli na trojnozce a asi k nemu nemeli ani fotak...... |
Podle mě nikdo na výběr měřit bez dokumentačního zařízení nebude. A jeliko je to obec, tak předpokládám PL3-DOK od Lavetu. PL3 s kompaktem Olympus vypadá proti Unicam Lidar nebo LTI + MicroCam + PDA jako malý a skaldný přístroj.
http://www.lavet.cz/files/pdf/tech_popisCZ.pdf _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: so únor 09, 2008 10:04 pm Předmět: |
|
|
Treba ani nestavi a zatim se jen uci. Videl jsem je tam 2x a nikdy jsem je nevidel kasirovat. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: ne únor 10, 2008 9:39 am Předmět: |
|
|
I to je mozne, jsou diky zelenym vestickam videt na velkou dalku, meri tam skoro porad a protijednouci ridici blikaji... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: ne únor 10, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
asi sa len ucia. ten dock celkom pridava na vahe nato aby sa s tym hrali dlhsiu dobu a bez trojnozky.. mozno im dovozca pozical len samotny lidar _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: ne únor 10, 2008 12:04 pm Předmět: |
|
|
Je to mozny. Navic to maji asi jen 300m od sluzebny  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|