|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Prali byste si, aby Robinek dostal BAN? |
Ano |
|
86% |
[ 19 ] |
Ne |
|
13% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 22 |
|
Autor |
Zpráva |
emc Expert
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 12:59 am Předmět: Prali byste si, aby Robinek dostal BAN? |
|
|
Malo kdo si nevsiml, jakym zpusobem uzivatel Robinek tapetuje zdejsi forum. Za hodnotu jeho prispevku a napadani ostatnich by zaslouzil BAN - tedy zakaz vstupu na toto forum. Kdo je pro, at se prida.
Doufam, ze nase hlasy budou vyslyseny.
Dalsi info:
http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?p=2#2
Po vyreseni necht je toto tema smazano... |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 1:26 am Předmět: |
|
|
ANO, je to provokater, IMHO prodava nejake mene spolehlive zbozi..... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 7:48 am Předmět: |
|
|
On se stejně u dost ztrapnil sám:
Robinek napsal: | Čím jsi tam to nové plexi prosím tě nalepil?
Já ho mám zatím zalepené transparentním silikonem.Nové sklíčko mi toti před 14 dny nikdo z prodejců nenabídnul.Snad mi ho u někdo nabídne.I kdy mám objednané 5mm kouřové plexi, které to ve vyřeí, ale to chorvatský výrobce asi neví. Původní je pouze 1mm silné!!! |
Jindy je to opravdu zbytečný balast:
Robinek napsal: | Já jsem si myslel, e jsem na ANTIRADARY-FORUM.COM Proč tu vůbec takový topic dáváte???. Co to má společného s antiradary???. Kdyby jste se starali radaji o zboí, které funguje, které je problematické a které je nefunkční. A hlavně opustili diskriminaci na tomto fóru. |
Třeba to bude stejná zábava, jako kdy se Lapat snail prodat jeho patně fungující Blinder M45 s třemi čidly a jetě nám vysvětloval, e tomu vlastně nerozumíme. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 10:23 am Předmět: |
|
|
A mazej.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
Já myslím e Robinek tady začal dost neastně a to, e se snail být "nejchytřeí" a to se v kadé komunitě lidí setká s odporem. Nemám tuení proč se zrovna registroval nyní, kdy je naprosto evidentní, e toto forum čte minimálně několik měsíců. Myslím, e v tomhle teple bych měli troku ubrat "plyn" a zchladit se někde u vody aby ubyla zbytečná nervozita, která tady panuje |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 12:27 pm Předmět: |
|
|
Robert napsal: | kdy dostane BAN, regne si novej nick |
phpBB2 fórum umoňuje banovat dle: NICK, IP, EMAIL
Toto lze kombinovat a pouívat i masku 77.88.99.* , *@mail.ru apod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 11:57 pm Předmět: |
|
|
Robinku, nelakuje nás trochu s tím elektrikářem v podpisu? Nejmenuje se náhodou Mgr. Robert Sedláček, bydlitě Jaselská .... nebo Merhautova ul., Brno, ICQ 309365535, tel. 723 771 883? mail: robert.sedlacek@volny.cz
Na tvou obranu se zdá, e ádný AR neprodává.
http://www.robinek.com/
A nevypadá náhodou takhle?:
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
Pekna prace aspon vime co je to zac... |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
Třeba se mýlím, ale dle souvislostí dostupných na netu je to málo pravděpodobné
PS: Zkouel jsem prolustrovat i sebe a natěstí bez znalosti dalích ID údajů to nevede k výsledku. Ale jenom s malým mnostvím ID najdu na netu i svoje rodný číslo... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|