|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so leden 12, 2008 11:55 am Předmět: Reportaze a diskuse na autosalonu o AR |
|
|
http://www.motortv.cz/index.php?stranka=novinky_diskuse-cs-79&novinka=421 Velice plodna diskuse, dozvedel jsem se, ze V1 umi upozornovat na kamery, atp. Skoda jen, ze mam u pritelky pomaly pripojeni a nezkouknu ty reportaze..
btw. nehodil to sem uz nekdo? [/list] _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: so leden 12, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
Pokud bys koukal dnes na autosalon v TV, dozvedel by ses mj., e RX 65 ( jaký nevíme ) vertikálně má mnohem lepí detekci ne cokoli horizontálně - srovnáváno s v1 a nějakým korejským AR. Výsledek - RX 65 = 1900 metrů, v1 = 300 metrů, korea = 280 m  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so leden 12, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
Jo, nakonec jsem je zkoukl v formatu pro PDA v nejhorsi kvalite a i tak se mi to sekalo Prinos reportaze pro me zadny, ale chapu, ze plno lidem to prineslo mnoho novych informaci. Jen se mi nelibilo, ze bylo v reportazi zmineno, ze na MP se v zakone nepamatuje a ze se vse kolem AR tak moc rozmazava... Chapu, ze ucelem firmy je zvysovat sve zisky, na druhou stranu mame zkusenosti, ze kdyz se zacne neco v mediich rozmazavat, skonci to zakazem a tvrdymi postihy techto aktivit. Cimz mohou byt ve vysledku zisky prodejcu nizsi nez nyni, ale co me zajima vic, nastane buzerace ze strany policie. O jammerech a jejich dalsich funkcich!! bych se vubec nezminoval. Doted byly doplnkove funkce AL dobrou zasterkou, jenze ted vi cely narod, ze muze fungovat i jinak a kdyz hlidce reknu, ze je to park. asistent, zacnou se v tom stourat. Jasne, jsou i dalsi cesty, jak je odpalkovat, ale prijde mi, ze si takhle sami sobe zbytecne zuzujeme prostor pro manevrovani.
EDIT: S prihlednutim k tomu, ze jsem tam zahledl Roberta, ze byl kladen duraz na upravene CZ verze a k vysledku, dam ruku do ohne, ze to byla Euro verze. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 12:58 am Předmět: |
|
|
diesel napsal: | Pokud bys koukal dnes na autosalon v TV, dozvedel by ses mj., e RX 65 ( jaký nevíme ) vertikálně má mnohem lepí detekci ne cokoli horizontálně - srovnáváno s v1 a nějakým korejským AR. Výsledek - RX 65 = 1900 metrů, v1 = 300 metrů, korea = 280 m  |
Tak teda 1900 m je blbost jako Brno, osobne sice preferuji BEL, ale ze by byl 6x lepsi nez V1, tak to teda pr. Asi si novinari s testem moc prace nedali a vysledky si prispusobili podle potreby.
Moc radosti z toho nemam, 1/2 zakazniku to pochopi jako zaplacenou reklamu a budou RX65 neduverovat a preferovat V1, druha polovina to resit nebude, ale bude pak u RX65 vyzadovat detekce 1900 m pred radarem, takze se to vrati jako bumerang.
V soucasne dobe, kdy se detektory prodavaji na tucty a nestiham uspokojovat poptavku a kdy se resi novelizace silnicniho zakona, kde jako jeden z navrhu je uplny zakaz i pasivnich detektoru, mi takove reportaze prijdou kontraproduktivni.  _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bpavel Pozorovatel
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 9:11 am Předmět: |
|
|
K zmíněné reportái bych řekl, e byla rozhodně super pro podporu prodeje antiradaru, tedy ale jen jednoho. Zřejmě pro objektivitu nebo něco na ten způsob tam ale padnulo příli mnoho informací, obzvlátě těch citlivějích. Test, který tam proběhnul, by měl katapultovat prodej RX65 EURO asi hodně vysoko, V1 byla téměř srovnána s největím mejdem za pár tisíc. Nakonec bylo demonstrováno, e proti laseru není ance, pokud si tedy nepořídíte nelegální laserovou ruičku, tu na druhou stranu seenete pod zástěrkou parkovacích senzoru. _________________ STI-R a LI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 10:12 am Předmět: |
|
|
Doufám, e se dívali i pánové z expertní komise pro novelu silničního zákona. Aspoň mají argumenty pro úplný zákaz hezky pohromadě a nemusí nic sloitě hledat na internetu. Navíc propagace nespecifikované rx65 udělá velkou radost individuálním dovozcům US verzí. O parkovacích zařízením ani nemluvit. Take "WELL DONE".  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 10:16 am Předmět: |
|
|
Taky si myslím, e reportá byla spí sabotá a laciná reklama, která se vymstí, i kdy myslím e tohle způsobili samotní novináři. Robert teď u taky ví, e nemá sdělovat novinářům nic ani bez mikrofonu, protoe ti pouijí ve, co kde slyí.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | reportáe mi přila spí velmi učelová a skvělá reklama pro prodejce. Ale zminovat se o monosti obrany proti policii a parkovací asistenty se mi nezdá moc rozumná. Uvidíme jakou to bude mít odezvu u naich zákonodárců. Jinak ta super detekce mě překvapila a dost zklamala detekce V1 téměř srovnatelná s čínou. |
Detekce v1 v horizontálu, na to, e to bylo na letiti čili bez odrazů mi z vlastní zkuenosti přila reálná. U té Číny je otázkou, jak by reagovala v reálném provozu, o FP nemluvě.
Podle mého názoru tato reportá rapidně zvýí kefty prodejcům RX 65 Pro na Aukru apod..., kde stojí kolem esti tis.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 12:51 pm Předmět: |
|
|
To srovnani detekce mi prijde jako nejmensi zlo a chapu to. Jestli je detekce na letisti 1900m, nebo 300m, je uplne jedno, protoze takhle se nemeri. Je jasne, ze prodejce chce ukazat jako jednicku model, ktery prodava jako jeden z mala prodejcu na trhu a objektivne je z prenosnych detektoru opravdu nejlepsi (pomer citlivost, cena, spolehlivost). Proc by mel prodejce propagovat V1, ktery si muze dovezt kazdy ze zahranici? RX65E si jen tak bokem lide nesezenou... A ze to zvysi trzby kseftmanu s neupravenou RX65? No a? To mi vubec nevadi, budiz jim to prano. Aspon policie uvidi, ze neni treba AR zakazovat, protoze zmeri i lidi s AR... Blby na tom je, ze lidi zblbly reportazi budou chtit taky detekce 2km, ale to je uz na prodejcich, aby jim rozumne vysvetlili, ze v provozu nikdy nedosahnou tak idelanich podminek a ze v realu je citlivost V1 srovnatelna s RX65E, nekdy i lepsi, coz testu na letisti taky neodpovida.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 1:49 pm Předmět: |
|
|
Reportaz uplne na picu, presne tedka ty cepicovany palice zase vedi to co nevideli... Merunko, nakopak bych Ti prdel... . Snad to nevidelo moc lidi...
Ps: I ty detekce jsou hodne hodne mimo realitu... A proc nebylo srovnani V1 na vertikal?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 3:32 pm Předmět: |
|
|
Více podobných reportáí a začne se kriminalizovat i drení Domnívám se, e takto pojatá reklama je velmi kontraproduktivní a moná na pár týdnů zvýí prodejnost, ale je to velmi krátkozraké Celá reportá byla prostě blbost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 9:46 pm Předmět: |
|
|
Uprimne jsem taky trochu hledel...
RX65 jako jediny na vertikal, to bylo hodne slabe...bez odrazu, srovnat V1 s cinskym smejdem. Vitejte v mediich a PRku panove, takhle se hybe s nazorem davu!
Cekam, kdy prijde zakaz AR. Ale hlavne cekam, ze ted kazdej policajt bude presne vedet, jak AL vypada a kde ho tak asi hledat. Bravo, tohle se vam opravdu povedlo. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: ne leden 13, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
Ted bychom meli premyslet, jak to lze napravit, pokud vubec...
Kdo mel o AR zajem a potreboval ho, ten si potrebne informace nasel i bez medii, jako my vsichni tady. Kdo o nej zajem nemel, toho Prima asi nepresvedci, protoze 15.000Kc je dost. Nejvetsi prinos ma tedy nas nepritel. Shrnuto: Cernoknezniky zatim muzete klidne rusit, hlidce reknete, ze AL je p.a., AR jsou zatim stale legalni... Tady mate shrnuty nedostatny zakonu a ted to rychle napravte  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: po leden 14, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
Koukam, ze lide sledovali Autosalon opravdu peclive. Utrzek prispevku z oficialniho fora autosalonu:
A jaké e plyne poučení od Karlíka? Kup i ANTILASER a nehraj si na etřílka. A e pokutu 100 tisíc pak ti můe dát i on
, ne, ne, ne, na měáky zapomněl ten nový zákon.
Presne tohle nam chybelo... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: po leden 14, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
shwaara: pěkně se tam bije, já se tou diskuzí prokousal a a na cca 2 lidi tam vichni blejou nesmysly bez evidentní znalosti problematiky. Jako ostatně na větině veřejných netových diskuzích  _________________ Stealth ...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|