|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pavel 330i Kolemjdoucí
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 2:29 pm Předmět: Laser |
|
|
Nevím jak jinde, ale ve východních Čechách měří policie ČR s lasery vemli často. Co s tím. Antilaserem riskuji pokutu 100 000,-. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel 330i Kolemjdoucí
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 7:16 am Předmět: |
|
|
No na to bych fakt sám nepřiel, tak dík.
Problém je, ale vánějí ne es zdá. Pokud je to skutečně začátek plánovaného přezbrojení, tak nám éra antiradarů pomalu končí. Dává to toti i odpověď na to, proč taková nejasnost (nebo spí benevolence) v zákonech. Důvod. Ekonomika. Proč nenechat koupit vechny co chtějí antiradar za 15000 a 25000, kdy stejně v krátké době přejde policie na laser. Daně mohou být značné, a dalí pouití financí prodejci dalí zdanění...
Je li tomu tak, potom jsme vichni trochu naletěli, protoe za 3-4 roky se větině investice asi nevrátila. No alespoň jsme si dobře pohráli ne?
Samozřejmě vichni namítnete jak kadý den etříte tisíce při míjení placatek, ale pokud si spočítáte kolik jste platili ročně za rychlost před antiR a po...
Kadý kdo mněl antiradar déle ně rok, je rád e si ho koupil, protoe je to tak trochu zábava a tak trochu dobrej pocit, e jsem na benga vyzrál a to stálo za to. Ekonomický to ale pro větinu nebylo, take primární důvod koupě se větině nenaplnil.
Nepochybuji e se mnou bude 90% lidí nesouhlasit, protoe jsem píchl do vosího hnízda, a vem je to trochu nepříjemné. Předevím prodejcům kteří jsou na vyvrácení této skutečnosti ekonomicky závislí, no a co si budeme namlouvat, udávají tón a trend fóra.
Jediné o čem má ale smysl diskutovat je poměr měření radar/laser policií ČR. Zajímá mně jak je to v jiných krajích, a proto se s tím vůbec píu. Z mích zkueností je to u 50/50, take dost v pr... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 11:28 am Předmět: |
|
|
Pavle 330i: K tomu se ani nema cenu vyjadrovat, dalsi provokace... Jezdi se podle predpisu a na laser bohuzel nic neexistuje, holt policie vyhrala a musis to tak brat... Nebo snad nemam pravdu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 11:48 am Předmět: |
|
|
Pavel 330i napsal: |
Je li tomu tak, potom jsme vichni trochu naletěli, protoe za 3-4 roky se větině investice asi nevrátila. No alespoň jsme si dobře pohráli ne?
|
Nemyslim si, ze je to provokace. Pavel ma pravdu, samotny detektor uz nestaci.
Nicmene nemuzu souhlasit s tim, ze se vetsine investice za 3 roky nevratila. 3 roky je dlouha doba a od puloviny roku 2006 se navic pricitaji body, ktere jsou v urcitem mnozstvi vetsim strasakem nez penize.
Nekdo to bude resit tak, ze riskuje pokutu, jiny zustane u AR a spokoji se alespon s castecnou ochranou. Dalsi treba zacne jezdit podle predpisu. kazdyho vec. Jinak ma zkusenost je tak 80% pro mikrovlny a 20% pro laser. Odhlednu-li od skutecnosti, ze jsem uz pul roku nepotkal radar.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mára_VR6 Pozorovatel

Založen: 5.12.2006 Příspěvky: 79 Bydliště: okr. Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 12:24 pm Předmět: Re: Laser |
|
|
Ice napsal: | Pavel 330i napsal: | Nevím jak jinde, ale ve východních Čechách měří policie ČR s lasery vemli často. Co s tím. Antilaserem riskuji pokutu 100 000,-. |
jezdit podle předpisů a at si pak měří čím chtějí |
Přesně tak, laserum se neubrání, tak je na místě se s tím smířit a hlavně kdy bude jezdit podle předpisů, tak ádnou obranu nepotřebuje  _________________ VW není jen značka, VW je styl. Passat 2,0TDI
Valentine 1 v1.8POP2 fw3.858
TomTom6 + poi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel 330i Kolemjdoucí
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 1:15 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Pavel 330i napsal: |
|
Nemyslim si, ze je to provokace. Pavel ma pravdu, samotny detektor uz nestaci.
Nicmene nemuzu souhlasit s tim, ze se vetsine investice za 3 roky nevratila. 3 roky je dlouha doba a od puloviny roku 2006 se navic pricitaji body, ktere jsou v urcitem mnozstvi vetsim strasakem nez penize.
Nekdo to bude resit tak, ze riskuje pokutu, jiny zustane u AR a spokoji se alespon s castecnou ochranou. Dalsi treba zacne jezdit podle predpisu. kazdyho vec. Jinak ma zkusenost je tak 80% pro mikrovlny a 20% pro laser. Odhlednu-li od skutecnosti, ze jsem uz pul roku nepotkal radar.... |
Úvha o návratnosti: Já větinou chytil tak jeden flastr za dva roky. V dneních cenách tak 2000,- (víc jak o 30km/h jsem větinou nejezdíval)
Take 14 000,- za AR se tam asi neschová. Ale o tomhle jsem diskutovat nechtěl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 9:44 pm Předmět: |
|
|
Tady se hraje hlavne o body, na prachy kaslem, ty vzdycky vydelame. Ale s bodama uz je to trochu problem. Tak proto
Nicmene ja myslim, ze ty moc dobre vis, jak to skutecne je, trochu z tvyho prispevku necitim uprimnost... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 10:45 am Předmět: |
|
|
Pavel 330i: Mít AR není o penězích, ale o tom, e nedá vydělat policii ani cent. My to bereme jako koníčka a ne jako něco, co ti uetří peníze. Ono se ti můe taky lehce stát, e přijde o papíry za den a pak si bude drbat hlavu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
To jenom ja mam RA pro zabavu, pac jezdim 80-40-90 (A to jsou zaroven i moje miry) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|