|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 4:33 pm Předmět: RX65 ve vodorovne poloze a obracene? |
|
|
Hola kluci, kupoval jsem ted pro jednoho sveho dobreho klienta RX65 a resim problem. Je to starsi clovek, ktery minimalne 10x denne opousti auto a zase popojizdi a bydli v Brne, je tedy nemyslitelne nechavat AR na skle.
Je pro nej ale slozite vzdy odpojovat kabel, oddelavat z drzaku apod.
Proto me napadla varianta - umistit RX na suchy zip ve vodorovne poloze na slunecni clonu, tam by nebyl skoro vubec videt, ale z duvodu montaze to jde jedine vzhuru nohama.
Vim o horsi detekci na horizontal, klient o ni vi - jezdi ve meste max do 65, takze par metru navic nic neznamena. Otazkou ovsem je, zda se nejak projevi to, ze je detektor vzhuru nohama. Poradite? _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 7:23 pm Předmět: |
|
|
Nekdy muze jit o par desitek metru, nekdy muze ale upozornit az v okamziku mereni, jako se to stalo mne, bacha na to
K otazce: Tusim, ze antena je v horni casti detektoru, takze by vysledky mely byt lepsi, nez kdyby byl pod strechou "spravne horizontalne". Ale kluci urcite radi upresni... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Nekdy muze jit o par desitek metru, nekdy muze ale upozornit az v okamziku mereni, jako se to stalo mne, bacha na to
K otazce: Tusim, ze antena je v horni casti detektoru, takze by vysledky mely byt lepsi, nez kdyby byl pod strechou "spravne horizontalne". Ale kluci urcite radi upresni... |
Tak snad to neni ve vodorovne poloze az takovej pruser, ze se to rovna US verzim, ne? Rada by bodla...
Btw. taky se vam to na tom vertikalnim drzaku porad tak trepe a dela bordel? Uz s tim bojuju treti den, nesnasim v aute i nejmensi pazvuky, ale co vydava antak na tomhle drzaku, to spolehlive prehlusi vsechno ostatni v aute _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
Myslí e některé verze detektoru měly monost otočit i display . take to obrácení by tolik vadit nemělo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 10:46 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | [Tak snad to neni ve vodorovne poloze az takovej pruser, ze se to rovna US verzim, ne? Rada by bodla... |
Bohuel...i tento případ můe nastat |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
Mne to vubec zadny pazvuky nedela... Zrovna jsem se zamyslel, jestli ma cenu utratit 10.000Kc navic za Euro verzi oproti US, kdyz ji stejne bude vozit horizontalne... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | já vozím RX65 vertikálně na dráku ale bez přísavek a ádný pazvuk mi to nedělá. vyměnil jsem přísavky za vruty a přirouboval to přímo ke stropu a konec zasunul do stropního osvětlení a ani se nehne. kdo bude mít zájem ukáu osobně :-p |
Uff, tak to by me asi hnal, kdybych mu to navrtal do stropu
To uz si snad radsi vyrobim nejakej klips za clonku.
No nepotesili jste me _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
matemix Člen klubu
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:37 am Předmět: |
|
|
Má monost ho poloit na zpětné zrcátko, není tam moc vidět a i tam větinou pěkně drí, kdybys to vyřeil takovými těmi páskami ala suchý zip, ale opravdu i z vlastní zkuenosti a testíku musim říct, e zejména na odjezdu je horizontal horí, a to celkem o dost. Zase ale, pokud ten tvůj klient přesahuje rychlosti jen minimálně, tak si myslím, e by to a takový problém neměl být, protoe jak nemá RX prakticky skoro vůbec faleňáky, tak pokud bude s prvním pípnutím brzdit hned, tak by to měl stíhat celkem v poho Při větích rychlostech ale nevim nevim |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
Já to vyřeil pomocí gumového kloboučku (pouívá se jako opěrka skleněných dvířek nebo jako noičky různých switchů).
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
Zkusim to poresit, nevim, jestli by se nad zrcatko vesel. Kazdopadne pro dalsiho klienta uz kupuju pevnou sadu _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | Zkusim to poresit, nevim, jestli by se nad zrcatko vesel. Kazdopadne pro dalsiho klienta uz kupuju pevnou sadu |
Pevná sada je dobrá věc. Pokud jsi ochoten zaplatit cenu, tak 975e je super volba. A taky nesmí střídat auta. Vertikál velmi doporučuji. Asi před prokem jsem otočil vechny detektory a od té doby jsem nezanamenat ádnou problematickou detekci na 965CZ/995CZ/975E. Přenosný detektor asi nahoru na sklo za tmavý pruh, tam nebude tolik vidět při oputění vozidla. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | VlaK napsal: | Zkusim to poresit, nevim, jestli by se nad zrcatko vesel. Kazdopadne pro dalsiho klienta uz kupuju pevnou sadu |
Pevná sada je dobrá věc. Pokud jsi ochoten zaplatit cenu, tak 975e je super volba. A taky nesmí střídat auta. Vertikál velmi doporučuji. Asi před prokem jsem otočil vechny detektory a od té doby jsem nezanamenat ádnou problematickou detekci na 965CZ/995CZ/975E. Přenosný detektor asi nahoru na sklo za tmavý pruh, tam nebude tolik vidět při oputění vozidla. |
Ted prave objednavam pro Multivana uz pevnou sadu (majitel se o to nechce starat), tak tam to bude jednodussi.
Diky moc vsem za rady, zkusim se s tim nejak poprat.
A az dostanete od Roberta novy luxusni letacek, tak ten jsme prosim pekne tiskli u nas _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
matemix Člen klubu
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 2:46 pm Předmět: |
|
|
Tak dej pak vědět, co jste vymysleli
Jinak se asi stanu klientem studia reklamy, kdy to tak vidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
matemix napsal: | Tak dej pak vědět, co jste vymysleli
Jinak se asi stanu klientem studia reklamy, kdy to tak vidím |
Pro VIP zakazniky vymyslime vzdy VIP cenu _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|