Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: so září 13, 2008 10:16 pm Předmět: Dálniční známky |
|
|
No dodat jen to, e a zavedou ty Kapří známky na dálnice, tak se ta databáze trooooičku rozroste.
Jen holt u nebude účast dobrovolná, ale povinná  _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: so září 13, 2008 11:06 pm Předmět: Re: Dálniční známky |
|
|
Ice napsal: | ne děkuji proto raději mimo dálnice. nebo krabiček mít víc a přehazovat je. |
Já známku mám, přesto jezdím raději mimo dálnice. Kvalita i bezpečnost dálnic je mizerná. Zmíním jen otřesy způsobené přejíděním panelů, nebo najetí do nějakého kusu odpadlého plastu z kamionu někdy minulý měsíc. Přidám k tomu vyí spotřebu o 1 a 2 litry na 100 km při nepodstatném zkrácení dojezdového času. No a na dálnici mě u zas nikdo dlouho neuvidí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: ne září 14, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
Tak zalezi kde...
Treba Brno-Zlin si dam klidne i po okreskach, ale takovy Brno-Praha po okreskach, to by me mrsklo... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: út září 16, 2008 10:42 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | nemohu posoudit Brno-Pha mimo dálnici. naposledy jsemt am jel cca 8-9 let zpět a to byla průměrná rychlost cca 200km ale od té doby u se ten tankodrom nedá a mimo těko říct. ale zato Zlín - Brno a zpět mimo dálnici je pohoda. Taky mám raději cestu mimo dálnici. je zajímavějí a není tak jednotvárnáa nejsou tam furt kolony a uzávěry. proto mě známky a ani krabičky nevzruují. ale bude to dalí věc která se bude krást. |
Neboj, časem určitě dostane monost si kouzelnou krabičku zaregistrovat, co spousta lidí kvůli krádei udělá. Neuvědomí si přitom, e Big brother je od té chvíle vidí téměř na kadém kroku, budou mít přeci " anonymní " krabičku  _________________ Stealth ...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|