Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
*Honza Kolemjdoucí
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 9:44 am Předmět: V1 |
|
|
Zdravim, chci poprosit o radu. Lze ji nyní říci něco bliího o verzi 3,864? Mám v plábu zakoupení V1 zhruba do 1 měsíce a nevím kterou verzi zvolit. Antiradar chci hlavně na dálnice a do zahraničí. Nebo mám raději jít do BELa? Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 3:28 pm Předmět: |
|
|
A já bych koupil diplomatickou imunitu a u tý má stoprocentní jistotu Ta je bez FP a tak... _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 8:27 pm Předmět: 3.864 |
|
|
Verzi firw. V1 - 3.863 asi u neseene, ale nezoufej nová verze 3.864 nemá větí ani mení citlivost (odzkoueno v praxi) pouze doplnili pásmo X v euro módu co se ale ČR netýká. Je to poze můj názor, ale Já bych el do V1 i přes to e má někdy faleáky. Momentálně někteří vychvalují ,,Bela" jak je nejlepí, ale o poruchvosti u nikdo nemluví !!!!!!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 10:02 am Předmět: Re: 3.864 |
|
|
Lubo napsal: | Verzi firw. V1 - 3.863 asi u neseene, ale nezoufej nová verze 3.864 nemá větí ani mení citlivost (odzkoueno v praxi) ... |
Tak to ja mam zase zkusenost opacnou, 3.864 je oproti 3.863 podstatne "tupejsi" a jiz jednou me asi vypekla .
Ted jezdim s 3.864 delsi dobu, testuji ji a prijde mi, ze oproti 3.863 ma po Praze paradoxne mene falesnych poplachu, i kdyz doslo k rozsireni detekovatelneho rozsahu, ale utrpela tim asi citlivost, protoze na tech par radaru, co jsem potkal, mi reagovala dost pozde, asi jak RX65e v horizontalni poloze.
Ovsem neustale Laser Alerts na kazdem druhem semaforu jej v Praze degraduji na (skoro) nepouzitelny pristroj a to maji obe verze spolecne. Pro pouziti mimo Prahu a dalsi velka mesta to az tak nevadi.
PS: Ja mam jeste porad v nabidce obe verze, takze to staci zohlednit pri objednavce: OEM verze je 3.863, klasicka retail verze je jiz 3.864 . _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 7:57 pm Předmět: Robert Expert |
|
|
Nejsem ádný prodejce V1.O témaniku antiradarů se zajímám ji delí dobu. Začátky s Bel 890. Nyní mám nainstalovanou V1 pevnou vertikálně a jsem sní spokojený. Na skle mi zatím zůstala V1 přenosná (ne ji prodám) a testuji. Nic víc, ale celkem mně zlobí jak se pořád vychvaluje Bel a jak je V1 méně citlivá, má FP atd. Já si osobně myslím, e je to pouze obchodní politika nic víc.To je, ale pouze můj dojem. Nikomu ho nebudu vyvracet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: so květen 24, 2008 11:42 am Předmět: V1 |
|
|
A měl si ji správně nastavenou? Po Zlíně sem tam jezdím a zátím jsem měl pouze jedno místo kde mi dávala FP. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: so květen 24, 2008 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | kadý at pouívá co mu vyhovuje a je stím spokojený. já jezdil s BEL 965 CZ nyní RX65e a max spokojenost. V1 jsem měl půjčenou na testy 3x (pokadé různou verzi) a nedalo se stím po Zlíně jezdit řvalo to furt. prostě mě fakt V1 nepřesvědčila o své kvalitě. |
Zas necigani, kazdej chvali co ma. Ve Zline jsou jen dve mista, kde dava V1 falesnak, tak jakypak nedalo jezdit, co to je za reci. Pokud vim, tvoje RX ve Zline taky neni bez falesnaku. Mne zase uz jednou zachranila V1, protoze v miste kde je merici cedule v Ka a rve to jak na lesy meli opravdovej radar. V1 ukazala cislici 2, coz bylo dostatecne varovani - co ti ukaze RX? Nezatracoval bych ani jedno, kazdej at si vybere podle sebe. _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: so květen 24, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | Zas necigani, kazdej chvali co ma. |
Hezký slovo "necigáni" A pravdivej souhr. Jak u jsem několikrát psal. Je dobře e je vdy na výběr a jde o jakýkoli sortiment. Kdyby se vem líbil vdy jeden druh výrobku tak by to byla nuda.
Take necigáněte _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: so květen 24, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
V Ostravě je V1 co se týče fp naprosto v pořádku . Detekce dostatečná . Bohuel nemůu porovnat s RX65 eu , jen s 960 , 940 , 965eu , RX65 us (co se týče fp) . Detekci porovnáván jen s eu verzemi . Pro Ostr. je podle mně V1 vyhovující . |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: so květen 24, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Nikdo nerika ze V1 je spatny detektor. RX je RX a V1 je V1... At si kazdy udela zaver sam, co tedka jezdim, tak bych se priklanel urcote k RX 65 EURO... Ale opravdu V1 ma vice falesnaku, ale at si kazdy jezdi s cim chce, testy tady mame, vychazi lepe RX, tak at si kazdy koupi co chce... Kdyz nekdo chce US verzi ma ji mit, pak pozna, ze prohloupil... Takze za me vyhrava RX... Ale je to o zvyku, nekdo jezdi s V1, nevad ze pipa a vzdy brzdi, je to proste o zvyku...
PS: RX myslim verzi EURO, pro pripadne rejpaly... |
|
Návrat nahoru |
|
|
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 10:03 am Předmět: |
|
|
Jo ale FW byl 3.826 a ne novějí!!!!!!!!!!To je hodně důleité.Já mám i V1 i RX65 Euro a je pravda ta e Rx má skoro 0 fal poplachů o proti V1.Já si osobně myslím e jsou to velmi dobré produkty oba. _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Rajdlos Pozorovatel
|
Zaslal: ne červen 08, 2008 9:12 am Předmět: |
|
|
Nevim proc by se s V1 nedalo jezdit, FP od normalniho mereni nepozna jenom trotl FP se stejne vyskytuji vestinou na stejnych mistech. Jezdim s ni bezne po Praze.
Dnes uz bych take volil spise RX65E, ale take by me stal 2x tolik penez. A za tech par pipnuti u me vede porad V1. _________________ Valentine 1 v3.683
Tom Tom ONE w/ POI
Černé fólie
Po Praze sklopená clonítka :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|