Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vlado24 Nováček
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 4:34 pm Předmět: |
|
|
No jsem domluvenej kdyby byl problém můu to vrátit a půjdu si pro něj osobně tak ho hned zkusim jestli to funguje nebo ne... |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 4:40 pm Předmět: |
|
|
Kdy Ti ho zapůjčí, tak ho jdi hned otestovat na stacionář - Čimická, nutné očekávané výsleky najde zde na webu, cokoli jiného je patně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 6:14 pm Předmět: |
|
|
vlado24 napsal: | No jsem domluvenej kdyby byl problém můu to vrátit a půjdu si pro něj osobně tak ho hned zkusim jestli to funguje nebo ne... |
Tak koukám, e jsi to vyhrál Vlado24. Cena zajímavá a co dodat - snad jen ze gratuluju a snad ze vse bude OK. Tak se pak pochlub jak dopadl test _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
vlado24 Nováček
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
Jj diky. Domluvil jsem se s tim chlapkem za 2tydny bude v Praze je z Usti tak to hned otestuju a uvidim. Psal ze krome toho reproduktoru s tim nic neni a funguje normalne tak uvidime a pak dam vedet... |
|
Návrat nahoru |
|
|
vlado24 Nováček
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
LUB napsal: | vlado24 napsal: | No jsem domluvenej kdyby byl problém můu to vrátit a půjdu si pro něj osobně tak ho hned zkusim jestli to funguje nebo ne... |
Tak koukám, e jsi to vyhrál Vlado24. Cena zajímavá a co dodat - snad jen ze gratuluju a snad ze vse bude OK. Tak se pak pochlub jak dopadl test | Take výměna repráčku stála i s prací 150korun a antiradar funguje bez problému.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 2:54 pm Předmět: |
|
|
Tak to má JACKPOT...jetě jednou gratulace k dobrý aukci _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | Kdy Ti ho zapůjčí, tak ho jdi hned otestovat na stacionář - Čimická, nutné očekávané výsleky najde zde na webu, cokoli jiného je patně. |
Přesně tak, např. detekce třeba o 50m lepí, to bych to el tomu prodejci hned omlátit o hlavu _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
|