|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st duben 16, 2008 11:03 pm Předmět: |
|
|
Kdybych si myslel, ze mam sanci jim ujet a nebyla plna dalnice, tak bych na to taky slapl, zadni RZ jeste nic neznamena. Spis by me zajimalo, jestli muze policie pri akci vozit v autech civily a litat si s nimi pro srandu 200 po dalnici. Mimochodem to, ze si nakej policajt hraje na simira a misto jednoho auta leti po dalnici dvoukilem dve auto (z nichz jedno je oktavka, cili auto, u ktereho se pri techto rychlostech neda mluvit o ovladatelnosti, cili receno jinak: policista je v teto situaci ten nebezpecnejsi element), asi te svatorecene bezpecnosti taky moc neprospiva. To je uz asi pro bezpecnost a zachranovani zivotu lepsi, kdyz kontrolujou parkovaci listecky, tam aspon neohrozujou zbytecne ostatni. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: st duben 16, 2008 11:35 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Mimochodem to, ze si nakej policajt hraje na simira a misto jednoho auta leti po dalnici dvoukilem dve auto (z nichz jedno je oktavka, |
Bylo nekde psano neco o octavce? Protoze v tamtech mistech ,,hlida" jinak modra Fabia... Nevite jestli uz Mondea osadili Gesigem, alespon nejaky? Nekde jsem cetl ze ano, ale JPP... Protoze je jeste varianta, ze jeli v Mondeu, ale zas, to bych musel mit opravdu silne auto abych jim ujizdel :-) _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 7:25 am Předmět: |
|
|
to shwaara: Ja jsem videl policejni Octavku jednou kdyz honila BMW (Hradecká dálnice) a musim rici, ze zrychleni ta Octavka mela nehorazny, tzn., neni Octavka jako octavka. Jako neni Fabia jako Fabia (nektera ma 40kw a nektera ma 132KW a o jizdnich vlastnostech a brzdach nema cenu polemizovat). Podle meho maji specialne upraveny auta a tezko by jsi jim ujizdel, ten BMW co jsem videl ja, mohl jet tak /180-190km/ Octavka jela 130km/h a pak za nim vyrazil, takove zrychleni nema ani Octavka II RS, jsem jenom cumel. A po cca 2km uz chlapec stal na odstavnym pruhu a flojd se usmival. Kazdopadne uz nenapsali jestli toho dotycneho chytli (SAAB) a kolik dostal pokutu, ale jelikoz jel s novinarem, nedivil bych se, ze dostal maximalni trest, nemuze preci jezdit tak rychle, kdyz nema A8 a na ni majacek (to by fusoval do remesla Paroubkovi, Topolankovi a veskery haveti co se tam usidlila).
PS: Shwaara, jak jsi dospel k nazoru, ze to byla policejni Octavka? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 8:09 am Předmět: |
|
|
SteveO napsal: | shwaara napsal: | Mimochodem to, ze si nakej policajt hraje na simira a misto jednoho auta leti po dalnici dvoukilem dve auto (z nichz jedno je oktavka, |
Bylo nekde psano neco o octavce? Protoze v tamtech mistech ,,hlida" jinak modra Fabia... Nevite jestli uz Mondea osadili Gesigem, alespon nejaky? Nekde jsem cetl ze ano, ale JPP... Protoze je jeste varianta, ze jeli v Mondeu, ale zas, to bych musel mit opravdu silne auto abych jim ujizdel :-) |
Tak logicka dedukce. Fabinou by je dvoukilem asi moc nestihali a Mondea nemaj v civilu. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 8:11 am Předmět: |
|
|
Gebic: No prave, ze ma to auto vykon na 250km/h nezamena, ze na ne ma prizpusobeny i jizdni vlastnosti. Psali tam, ze jestli ho chytli, napisi v dnesni MFD. Takze asi chytli. Zkusim ji nekde sehnat:) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 10:45 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Mondea nemaj v civilu. |
Jj, to vime, ale to neznamena, ze ridic saabu by se jim nesnazil ujet, ja bych ceske ridice nepodcenoval  _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 10:52 am Předmět: |
|
|
Kdyby se jim snail ujet, tak nepojede do pravého pruhu a nebude je sluně poutět. Byl to prostě driver, který chtěl jet svých poklidných 200 a kdy se na něj někdo tlačil, tak sluně uhnul doprava a kdy se ten dotyčný neměl k předjetí a jel jako beran v levém pořád 200, tak on se vrátil do levého a pokračoval dále. Horí jsou ti, kdo po rovině vytáhnou 200 v levém a při kopečku na to ji nemají a ani ve 170-180 neuhnou doprava a nepustí lépe fyzicky vybavené auto. To je IMHO větí prasárna. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 10:53 am Předmět: |
|
|
citace: | V civilním autě, se kterým se jezdilo, měla policie zamontovanou kameru, aby mohla dokázat, jak rychle řidiči jezdili |
citace: | vedení policie nasazuje na kontroly rychlosti octavie, které nemají tak výkonný motor. |
_________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
SteveO Člen klubu

|
Zaslal: čt duben 17, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Dedukoval jsi správně, jen mi přijde, e přesně takhle jinak vznikají fámy :-) _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lojza Nováček
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 4:42 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | Kdyby se jim snail ujet, tak nepojede do pravého pruhu a nebude je sluně poutět. Byl to prostě driver, který chtěl jet svých poklidných 200 a kdy se na něj někdo tlačil, tak sluně uhnul doprava a kdy se ten dotyčný neměl k předjetí a jel jako beran v levém pořád 200, tak on se vrátil do levého a pokračoval dále. Horí jsou ti, kdo po rovině vytáhnou 200 v levém a při kopečku na to ji nemají a ani ve 170-180 neuhnou doprava a nepustí lépe fyzicky vybavené auto. To je IMHO větí prasárna. |
úplně jsi mi promluvil z due,líp bych to nenapsal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 7:15 am Předmět: |
|
|
Tohle je něco pro Bonda
"Neoznačená tmavomodrá policejní octavia stíhá po dálnici D1 dvě silná auta, která spolu evidentně závodí. Kamera propojená s tachometrem policejního vozu ukazuje u 203 kilometrů v hodině. A octavia ztrácí dech." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomoking Nováček
Založen: 22.6.2008 Příspěvky: 12 Bydliště: okr. Kurvina pardon Karvina
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
gebič napsal: | snail napsal: | http://zpravy.idnes.cz/policie-honila-s-mf-dnes-zavodniky-na-d1-podivejte-se-fh9-/domaci.asp?c=A080416_164643_domaci_jba
citace: | V civilním autě, se kterým se jezdilo, měla policie zamontovanou kameru, aby mohla dokázat, jak rychle řidiči jezdili |
nemám rád Gesig |
Ja taky ne. Ale je to debil, chtiti jim ujet, kdyz mu musi byt jasne, ze maji jeho SPZ. Takovehle debily fakt nemam rad... |
neni to debil .... znam ho a je uplne normalni. _________________ BEL 945, BEL RX65, ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
Taky si říkám, proč by měl být debil? Má prostě 6 bodů a kdy ho zastaví, tak si půl roku nezajezdí, take to "hop nebo trop" a pokud mají zadní značku a je majitel firmy nebo fyzická osoba, lehce se z toho dostane.
Mimochodem, pokud Octávka jede max. 203, pak nemá proti autu s 200kW nejmení anci, pokud je volnějí dálnice. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|