|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pradave Kolemjdoucí
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 7:26 am Předmět: Cobra 9930 |
|
|
Take který pásmo mám nechat zapnutý abych vyzkouel jestli to funguje? A který mám vypnout?
Na videách z Cobry 9930 jsou radary detekovaný dost daleko, ale realita u tohodle je úplně jinde - jen asi informuje o tom e u mě změřili. |
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 8:17 am Předmět: Re: Cobra 9930 |
|
|
Pradave napsal: | Take který pásmo mám nechat zapnutý abych vyzkouel jestli to funguje? A který mám vypnout?
Na videách z Cobry 9930 jsou radary detekovaný dost daleko, ale realita u tohodle je úplně jinde - jen asi informuje o tom e u mě změřili. |
Spis nez premyslet, ktery pasma nechat zapnuty a vypnuty (btw Ka, Laser ON, vse ostatni OFF), tak bych spis premyslel jak to vratit prodejci, protoze to jsou vyhozene penize a svym zpusobem podvod. Skoda, chce to si aspon procist toto forum pred nakupem nez pozde bycha honit.
A btw, jestli jsem zas nenalit na nejaky april, tyto prispevky vypadaji jako by si je prodejci psali sami _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|