Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Martin Kolemjdoucí
|
Zaslal: ne duben 27, 2008 5:53 pm Předmět: lejzry na Českobrodský |
|
|
Jezdím docela často po Praze a zaujaly mě lejzrový krabyčky na sloupech veřejnýho osvětlení a chci se zeptat zde přítomnejch odborníků jestli nevědí co to je a k čemu to slouí , pokadé mě to detekuje. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: po duben 28, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
Pravděpodobně infračervené přisvícení kamerového systému. Nevím, e by na Českobrodské byl nějaký měřič...
Co třeba GPS pozice a foto? |
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: po duben 28, 2008 6:06 pm Předmět: Re: lejzry na Českobrodský |
|
|
Martin napsal: | Jezdím docela často po Praze a zaujaly mě lejzrový krabyčky na sloupech veřejnýho osvětlení a chci se zeptat zde přítomnejch odborníků jestli nevědí co to je a k čemu to slouí , pokadé mě to detekuje. Díky |
Asi myslis ty krabicky tak cca 30 na 25 cm, sedive a uprostred nahore jedno male okenko.
To po Praze instaluje firma ELTODO system preference MHD na svetlech (proste autobusy - popr. tramvaje, ale ty maji jine krabicky - maji zelenou :-) ) Prekvapive nejake, ne vsechny komunikuji s autobusy prave pres infra a to hazi FP Laser :-)
Asi jedina obrana je zasunout V1 vic do vozu, aby na ne tak nekoukal ci vypnout laser. Bydlim v Cimicich a hodne casto jezdim do Letnan a po ceste je takovych krabicek, ze jsem byl na laser alert naprosto otupely, viva la bel na tohle. _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
ota Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|