Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 9:25 am Předmět: |
|
|
ota napsal: | jooo.je to tak.Mám natočeno opravdu bravůrní video jak mě zaměřil Laserem a V1 se pěkně ozval,bylo to na začátku právě Říčan-doporučuji vdy předpisově a hlavě míti čisté auto a dobře vyletěný lak. Máme tu rádi čisto.  |
Kde stávají v Říčanech? Mají jen nějaké oblíbené místo? Hoď souřadnice. Díky _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
pokud sjede z dálnice na Říčany tak hned na začátku u cedule Říčany.Není co dodat. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 4:48 pm Předmět: |
|
|
matemix
Vyber si podle toho, který se ti více líbí. Oba tj. V1 3.864 a RX65e v2 mají stejnou citlivost i stejnou schopnost detekce s ohledem na íři pásma.
V1:
+ má dobrou citlivost i v horizontální poloze, má zadní vlnovod
- více falených poplachů
RX65e:
+ málo faleňáků, vertikální drák součástí výrobku, zobrazuje frekvenci a palubní napětí
- slabá citlivost na horizontální polarizaci při vertikálním umístění a opačně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 5:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem nakonec sáhl po RX65E. Díky vem za rady.
Jinak bych se chtěl podělit s dnení zkueností s laserem
PČR tady u nás měřila jednu ulici ven z města, tak kdy jsem to zjistil, hurá do auta a testovat. Zhruba ze esti průjezdů mi AR zapípal pouze 1x, a to, kdy u jsem byl skoro u nich, a na 100% změřený, přitom vdy měřili cca 300 metrů od sebe. To jsem nejdříve omrkl pěky, ale je fakt, e chvilku měřili ten směr, za chvilku zase otočili mainku na stativu a brali druhej. Zkouel jsem schválně jak vertikal, tak horizontal (i kdy by to u laseru asi mělo být jedno), AR doprostřed skla, jízdu za autem i sám, dokonce jsem se jim otáčel přímo v záběru, prostě jsem zkouel ve moné, co mě napadlo a závěr je tedy takový, e proti laseru s pasivním detektorem zkrátka není ance  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
matemix: no, co dotat - není nad vlastní zkuenost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
Podle me s RX 65 EURO jsi udelal nejlepe jak jsi mohl...S V1 po vetsich mestech jezdit, to chce trpelivost, jelikoz to je pipak nad pipaky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: pá květen 02, 2008 4:28 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Podle me s RX 65 EURO jsi udelal nejlepe jak jsi mohl...S V1 po vetsich mestech jezdit, to chce trpelivost, jelikoz to je pipak nad pipaky...  |
Plný souhlas  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po květen 05, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
A kolik lidí potkávám kadý den s V1 za oknem - horizontál - to je jasný  |
|