|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
pepek: a přesvědčil si se, e právě neprobíhala "nedělní kola?" To by pak ten BESIP neměl chybu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
O weekendu jsem jel do MB a bral jsem na Cernaku u makra benzin. Takovy masivni FP jsem jeste nemel. Celou dobu tankovani FP, ktery se zvysoval az do max. (pak jsem detektor odpojil), jako by prijezdelo auto s bradavici. Myslel jsem, ze tam nekde je, ale nebylo. FP jsem mel v okruhu asi 300m kolem benzinky. Kdyz jsem se v NE vracel, tak jsem mel FP na cernaku u zastavky metra, tedy ne daleko od mista puvodniho poplachu. Mimo jine jsem mel asi 1 nebo 2FP na okruhu u benzinek. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
Dnes ráno jsem jel z KV do Plzně. Měl jsem nutkání si krom RX65e vzít i V1 a napepit je na sklo oba. Nakonec jsem vzal jen toho BELa. koda.
Cestou jsem potkal jeden pojízdný mobilní radar - 34.010 GHz. Brzdil jsem ze 120 na 90. Jel z Plzně do Úněova. Tam pak kasíroval...
Na příjezdu do Plzně (stacionár Studentská) byla plechovka tentokrát aktivní - 33.978 GHz. Ka poplach. V zápětí Laser poplach.
Kua, e by to měření měli pojitěný? Ne. Jen laser faleňák. Cestou mě napadlo se otočit a projet si to i na odjezdu. Měl jsem trochu času,
tak jsem se tak otočil. Viz. obrázek. Jetě jednou fakt koda, e jsem nemohl porovnávat... Odpoledne na cestě zpět byl jetě stále aktivní.
Těsně před regulérní detekcí mi naskočil Ka faleňák 34.106 GHz.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st červenec 23, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
Konečně jedna uklidňující detekce  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 3:00 pm Předmět: |
|
|
emc: Ty jo to je divny-ty na ty fotce s detekci mas uplne stejny auta jako sem mel kdysi ja kdyz sem tam testoval
Jinak opravdu pekna detekce. Pro pripomenuti a porovnani davam zde nahled s BEL965
Návrat nahoru |
|
 |
frik Kolemjdoucí
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: st září 30, 2009 9:13 am Předmět: |
|
|
frik: Ja mam, obcas ode mne neco bere, ale samozrejme ne za takove ceny, takze toto je jasna sedivka bez garance funkcnosti. Ovsem popis tam nechal puvodni, ktery byl u ofiko verze a jelikoz 100% nema zadne pristroje na testovani, tak funkcnost nabizeneho detektoru je ve hvezdach.
PS: Neni lepsi koupit opravdu overeny a otestovany detektor u spolehliveho dodavatele? _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maweric Nováček

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
dobrý den
mám prosbičku, koupil jsem od známého antiradar BEL RX65e
údajně z eshopu www.antiradary.cz
zajímalo by mně jestli je opravdu pro CZ páč se lií od BELu z www.antiradary.net několika drobnostma
1. nemá nápis EURO CZECH REPUBLIC
2. nemá e za RX65
3. má poče bez webovky antiradary.net
poradíte prosím
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
Tak postni fotku toho svýho. Nebo zavolej do AR.net a řekni jim SN. K čemu Ti to vlastně bude? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
Stačí SN a řeknu TI... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maweric Nováček

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:06 am Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Stačí SN a řeknu TI... |
BD0047395007  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
maweric Nováček

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:06 am Předmět: |
|
|
velké díky pane
jetě se zeptám nastavení jsem provedl dle návodu z antiradary.net tj.:
BandsMOD v tomto reimu Vás RX65E při startu
upozorní zvukově i textem na displeji na pásma, která
máte vypnuta.
Pro pouití detektoru v ČR by to mělo být:
K OFF, X OFF, KaN4 OFF
předpokládám e to je správně
a druhá věc, mám na předním okně pruh z okenní (sluneční) folie Lumar
bude BELu vadit? mám ho umístit a pod ni aby měl výhled bez překáek? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:20 am Předmět: |
|
|
Nastavení je OK. Jinak pokud ta folie je antieflexní nebo pokovena, urcite to dej pod ni,pokud neni Belu to vadit nebude... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|