Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lapat Pozorovatel
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 11:19 am Předmět: RE: |
|
|
Nejenom M45, kdy se bude snait prostřelí výrobky i jiných firem. Nic není dokonalé. _________________ Jezdím jako beránek ;-)
Antibodová výbava přítomna... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lapat Pozorovatel
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 12:31 pm Předmět: RE: |
|
|
Já vím také své...Blinder dokáe ruit více druhů laserových pistolí ne jiní výrobci. A předčí v tomto směru ostatní výrobce. Nikdy jsem netvrdil, e je nejlepí. Ano, ruení mají jiní výrobci o něco lepí, ale ne na vechny pouívané lasery v Evropě. _________________ Jezdím jako beránek ;-)
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 12:40 pm Předmět: Re: RE: |
|
|
Lapat napsal: | Já vím také své...Blinder dokáe ruit více druhů laserových pistolí ne jiní výrobci. A předčí v tomto směru ostatní výrobce. Nikdy jsem netvrdil, e je nejlepí. Ano, ruení mají jiní výrobci o něco lepí, ale ne na vechny pouívané lasery v Evropě. |
hahahahaha. Ale preju Ti prodej, ale ja byt zakaznik, dostal by jsi tecku, az by me zmerili... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lapat Pozorovatel
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 12:47 pm Předmět: RE: |
|
|
Nevím za co? e existuje určitý typ, který Blinder zaruí a jiní výrobci nedokáou? Osobní zkuenost - testování. e ruení mají ti jiní výrobci lepí je věc jiná. Ale kdy narazí na ten zmiňovaný typ laseru, tak bude za Blindera rád. _________________ Jezdím jako beránek ;-)
|
Návrat nahoru |
|
|
SteveO Člen klubu
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 1:24 pm Předmět: Re: RE: |
|
|
Lapat napsal: | Nevím za co? e existuje určitý typ, který Blinder zaruí a jiní výrobci nedokáou? Osobní zkuenost - testování. e ruení mají ti jiní výrobci lepí je věc jiná. Ale kdy narazí na ten zmiňovaný typ laseru, tak bude za Blindera rád. |
Hele, u toho nech _________________ RX65e2, V1 3.863 minuly |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 1:45 pm Předmět: |
|
|
tak nebudu Ti brat iluze, ale ten typ co inzerujes stezi dosahuje parametru 1 cidlove lestenky
A to mas tri cidla jako krava a vyda to za 1 od antilaseru... Prozrad mi, proc to prodavas a nenachas si tuhle "super veciciku" na aute? Ze by ztrata bodu?
Naposledy upravil gebič dne čt červen 12, 2008 1:58 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | ale se ta debata tady rozjela
se snaí něco prodat a takové reakce na to :-o |
Kdyz chces prodat neco co je proste spatny, tak ja jsem samaritan a musim to lidem rozmluvit... Kdyby prodaval neco jineho ani nehlesnu... A pry je Blinder lepsi, to jsem se zasmal... |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 3:49 pm Předmět: Re: RE: |
|
|
Lapat napsal: | Doklad a záruku 11 měsíců (necelý 1 měsíc to mám já) je k tomu samozřejmě taky. e je M40 lepí ne M45 tvrdí ty. |
Ono je na něco nového, koupeného dle OZ v ČR záruka 12 měsíců? e by mi ula nějaká novela OZ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
dort Člen klubu
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 7:06 pm Předmět: |
|
|
a co koupě na "IČO"? |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | nechtlě jsem psát taky napřímo e jedničky v oboru jsou xx a xy a toto je nemá anci dostihnout. A kdy to bude pouívat na to co se pouívá u nás. tak potě kotě. s tímto bych se o své body hooooodně bál. |
Kecá nesmysly . Z vlastní zkuenosti vím e např.LP905 i Blinder M20-40 jsou dostačující . Pouze jedno čidlo bych si dopředu nedal od ádného výrobce ! Cena M25-45 je ale opravdu trochu vysoká . Co se týče toho co je nejlepí , viděl jsem nějaká videa , kde ve co se prodává v čr nebylo uplně 100% .
např.
http://delonixradar.com.au/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
Koukam prvni kupec, tak pavelostr, honem kup si to namontuj a ja si te pak zmerim... |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Koukam prvni kupec, tak pavelostr, honem kup si to namontuj a ja si te pak zmerim... |
Rozhodně nechci nic koupit , ale ani něco hanit nebo naopak něco vychvalovat . |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
dort napsal: | a co koupě na "IČO"? |
A to je co za koupi? Tam je nějak zákonem specifikovaná záruční doba na 12 měsíců?
btw. Tohle je jen malé rýpnutí, protoe celá tahle transakce a její záruky je na stejné úrovni, jako koupě na e-bay. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | obecně při koupi zboí na firmu je záruka jen 12měsíců pokud není dohodnuto jinak. koncák má záruku dva roky ale firmy nee. tak bacha na to. |
Nastuduj si zákony a pak zjistí, které kupní smlouvy jsou dle OZ a které dle ObchZ, jaké mají mít náleitosti a jaké závazky či povinnosti z nich vyplývají. Take ádných 12 měsíců nikde uvedeno není. Je to dle ObchZ čistě smluvní záleitost.
btw. Pokud ale někdo hloupě nakoupí s 12 měsíci "záruky" a pak se to se stejnými doklady pokouí dál prodat, tak to je horí ne prodej cestou bazárníka a od takového obchodu doporučuji dát ruce pryč. |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 9:19 pm Předmět: Re: RE: |
|
|
Lapat napsal: | Nevím za co? e existuje určitý typ, který Blinder zaruí a jiní výrobci nedokáou? Osobní zkuenost - testování. e ruení mají ti jiní výrobci lepí je věc jiná. Ale kdy narazí na ten zmiňovaný typ laseru, tak bude za Blindera rád. |
Který typ Lidaru pouívaný v ČR ruí Blinder a ostaní ne? Ale předevím, pokud tvůj Blinder není série J15 (nebo vyí), tak neruí nové modely Unicam Lidar. Myslím, e jsi si vybral nevhodný server na prodej patného zboí. Zkus třeba "ena a ivot OnLine". Tam se na M45 někdo chytí.
P.S.: Za 2000,- Kč si ho vezmu na pokusy. Pokud je k tomu originální doklad na uznání případné reklamace v ČR.
P.P.S.: Vzdálenost je ve stopách. LTI se pouívá v ČR. Obsluze Lidaru se klepou ruce. Čidla jsou zcela nezakrytě namontována.
http://www.youtube.com/watch?v=4nD3GLZ1uX8
http://www.youtube.com/watch?v=GIA2xEfnj1A
http://www.youtube.com/watch?v=REYs1LJPAa0 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|